Jankovićeva poroka
Kaj pa vem … tu gor je toliko postov v stilu: sem na dnu (ker ne morem iz meseca v mesec); ločujeva se (kako naj pridem do stanovanja); koliko za hrano; kje je ceneje; …
Sicer pa, majhen popravek – če sem prav zasledila, se (skupni) stroški za to poroko gibljejo okoli 50 mio SIT – no, to pa so že kar 3 (orenk) stanovanja. Se ti ne zdi?
Evo, sijajen predlog – pošlji Jankoviču mail. Pa na dodatek za čiščenje zobnega kamna ne pozabi, da bodo imeli tudi lep nasmeh :)) Oprosti, ne bi se smel zafrkavati. Ampak mislim, da so trgovci že dovolj prijazni, če ti prijazno do njih pristopiš…
Dr. Cerar pa svoje delo opravlja več kot profesionalno, če misliva istega (porodničarstvo LJ). Dobro plačan, a tudi visoko strokoven in profesionalen.
Nisi pravilno razumel napisanega. Dosegljivost seksa je premo sorazmerna s socialnim statusom in to je glavni razlog, zakaj se ljudje zenejo za socialnim statusom.
Vsak posameznik deluje v interesu siritve svojih genov in primarno tekmovanje med ljudmi ni nic drugega kot tekmovanje za oploditev najugodnejse samice (oziroma biti oplojena od najugodnejsega samca).
To je purest form of Darwinism. Ljudje vecji del svojega zivljenja zavestno ali nezavestno podrejajo temu cilju.
Prav zato je socialni inzeniring tudi bistveno lazje zganjati npr. nad porocenimi. Ti so si zagotovili svoj lasten vir in niso vec v tekmi. 😉
Tomaz
Jaz bi pa tako rekla. Če si lahko privošči Janković zakaj pa ne?
Če se je izpostavljal v javnosti se je pač izpostavljal. Tisto o denarju ali je zaslužil pošteno ali nepošteno, to ne bi smelo brigati ne mene in tudi ostalih NE.
Jaz sem prav vesela, da lahko si nekdo privošči takšno razkošno poroko. Zakaj pa ne? Kot je ena omenila zgoraj, saj sina ne ženiš ne vem kolikokrat. To mu je pač prvo veselje, da je sina poročil, dobil snaho in še kmalu vnučka ali vnukinjo in on bi vse dal za svoje otroke kot bi mi dali isto tako za svoje otroke, če bi imeli takšno premoženje.
Vesela sem, ko prebiram časopise o tej poroki, prav zanimivo je brati.
Ne bodite faušoritni in to je vse!
lp, Doroteja
Kaj pa ko gre firma u tri prekrasne…takrat so pa delavci tisti, ki naj bi reševali, kar je upravni odbor zasral…delati brez da bi bili plačani….brez regresov….daj Bello ne nakladaj…..
Seveda ni bil račun izstavljen mečkatorju, ne nakladaj neumnosti o stvareh o katerih že ptički čivkajo….btw…a si mogoče v upravnem odboru mečkatorja…:(((
Valjda pa se to lepo poklapa tudi s tvojim opazanjem obnasanja malce starejsih soprog iz socialne smetane.
Kar se v resnici zgodi je, da tiste soproge, ki so svoj socialni uspeh gradile na svojem zunanjem izgledu z leti nazadujejo na lestvici, ker jih nadomescajo mlajse in lepse. In temu primerno se njihovi kriteriji nizajo (v veliko veselje tistih spodaj, ki sicer dobijo “staro in ze malce zdelano” socialno trofejo).
Dejstvo, da pri tridesetih ni noben problem vec dobiti zenske za karkoli je povezano ravno s tem seksualnim “downsizingom”.
Ja. Vem.
Resnico je zelo grdo razlagati tako direktno.
Pa saj tega ne bere noben otrok. 😎
Tomaz
Ne govorimo o firmi, ki gre v tri prekrasne. Govorimo o Mercatorju, ki mu gre dobro. In ja, to je razlika – očitno ima sposoben top management, firma, ki gre v tri prekrasne, pa ne. Zdaj pa naj šinfamo Jankoviča, če grejo nekatera podjetja, s katerimi nima veze, v tri prekrasne in se gremo sindikaliste? :))) Ostani pri temi.
Kaj pa ptički čivkajo, res ne vem. Oprosti moje nevednosti, a Lady ne berem :))) Ali pa te morda osebno iritira, da ni bil Rode povabljen na poroko? 🙂
Ne, v upravi ali NS Mercatorja pa nisem :))
E, moj Zorane.
Slovenčki te bodo za tole požrli. Izkoriščaš svoje delavke, ne gradiš novih trgovin, ves dobiček si jemlješ sam. Kakšna razlika med tabo in tvojima predhodnikoma (Živko Pregl, Miran Goslar), ki sta bila pojem poštenja, na veliko gradila nove trgovine, bajno plačevala zaposlene (celo v milijonih na mesec), kupcem pa dostavljala kavo, toaletni papir, pralni prašek in še mnoge druge stvari prav do avtomobila.
Ja, od takrat je že kar dolgo, mogoče sem kaj pobrkal.
Nisem rekla, da ni profesionalen. Citirala sem samo njegovo izjavo, da ni plačan za to, da bi bil tudi prijazen. Očitno je treba to dandanes posebej plačati.
Kar zadeva predloge Jankoviću je pa tako ali tako brezupno vse, razen če mu bo prineslo velik dobiček. Zato bom Jankvića pustila njegovemu Mercatorju, jaz pa bom še naprej kupovala pri njegovi konkurenci.
Jaz pa mislim,da že malo pretiravaš.
Me zanima,če bi bila mlada gospodična in bi Zorija spoznala na eni
večerji,on bi te povabil na ples nato naslednji teden za en teden v Ameriko-
seveda po tvoji želji kam.
Ma Relika nalimala bi se nanga k selotejp.
No pa to sem samo zato napisal malo provokativno,da bi začutila
kako bi se on počutil ob tvojih sporočilih..
lp Manfred
Se ne strinjam. Vodilni dobijo visoke odpravnine, ko jih odpustijo z delovnega mesta oz. ga morajo iz raznih razlogov zapustiti. Če gre v franže, ne dobijo nič. (kjer nič ni še vojska ne vzame .press)
Je pa res, da dovijo ti vodilni drugje prav tako spodobno delovno mesto, ker so pač večinoma top managerska mesta pri nas politične narave (večinski lastnik podjetja država).