Najdi forum

Ehm, ganjen sem 🙂

Ja vse tole okoli Jankovića, je zeeeeeeloooo umetno, kot je umetna tudi Jankovićeva ta mlada…., ko bo enkrat vsa ta umetna fasada odpadla….:((((

Jaz sem pa slišala, da je tastar skenslal Petra Polesa (iz Videospotnic), ki bi kao moral vodit “prireditev”, to pa bojda zato, ker je bil fant malo preveč všeč nevesti, he he! :-))))))))))))))))))))))))

Meni je pa najbolj mimo izjava, da sta takoj, ko sta se spoznala, vedela, da sta ustvarjena eden za drugega za celo življenje….halooooo

Milan, mislim, da te je sama nevoščljivost…

jure, za vsako stvar, ki se je v življenju lotiš, hote ali nehote, zavedno ali nezavedno, žrtvuješ za to nekaj drugega. Kaj je Jankovič žrtvoval, ko je skoraj dobesedno hodil preko trupel zato, da ima lahko danes materialno tako veliko?!
Na to naj si vsak sam odgovori.

Jaz namreč tega ne bi bil zmožen, Jankoviču pa niti ne zavidam niti ga obsojam, ker je vsak človek sam svoj sodnik.

Da pa pomirim vse uboge dušice tukaj-kljub vsemu temu pa se Jankovič vseeno sramuje samega sebe in svojih korenin. Za tiste, ki ga dobro poznajo ni skrivnost, da je romskega porekla; vendar samo tisti, ki nima čiste vesti se lahko sramuje takšnih stvari.

Pa lep spanec…

Ravno prebrala..:))

Preko 50 milijonov vredna poroka sina prvega moža Merkatorja Zorana Jankovića ni minila brez napak. Ugledni in pomembni gostje, ki so bili povabljeni na najdražjo poroko v Sloveniji, niso mogli skriti pohlepa po dragi dekoraciji, za katero je Janković odštel nekaj milijonov tolarjev. S poroke so namreč odnesli vso dekoracijo, kljub 50-im varnostnikom, ki so poskrbeli, da mladoporočenca ni videlo nobeno neposvečeno oko.

lp

________________________________ Včasih molčati je znamenje modrosti. zmeraj molčati je znamenje neumnosti.

meni se zdi to vse brez veze, ne gre se za navoščljivost, naj imajo denar to me ne moti. Gre se za to da se nekateri želijo namenoma izpostavljati javnosti ko se jim godi lepo, ker pa tao vedno ni so pa potem vedno vsi drugi krivi, mediji…

Jara gospoda

Ja, mogoče je jara gospoda še najboljši odgovor.

iz prve roke, pa še res je, tudi njuna nova hiša bo v lasti Electe.

za nizko mezdo in izkoriščanje po delu!

bruh – a nebi blo bolš, če bi solidarno in enakopravno delili dobrine :))

Me zanima, ali bo pripravil tudi tako bučen razporočni žur.

Čigav denar je vlagal v šport? Svojega?

Tudi precej svojega. Kot vem, je bil ene 6-10 let nazaj on lastnik podjetja Electa oz podjetje je bilo v družinski lasti (in je še vedno, samo da je sedaj glavni tastarejši sin). In vložil je kar precej (alora svojega) denarja v RK Krim – Krim Electa. Iz tega je povprečen slovenski klub, ki je v vseh pogledih zaostajal za RK Olimpijo, v evropskega prvaka.
Ja, v šport je dal tudi precej kapitalskega denarja Mercatorja. Ja, ampak nekateri drugi direktorji in prokuristi si raje izplačajo veliko nagrado za dobiček (Elan .press), kot da bi iz tega vsaj minimalno sponzorirali slovenski šport. Naslednje leto imamo pri nas moško EP v rokometu. Brez njega ga ne bi imeli in bi bil še vedno največji dogodek pri nas nogometni derbi Olimpija:Maribor (zeh .press)

Glej, Relika, njegov ali ne njegov denar – z njim po moje trezno gospodari. In lepo bi bilo, da bi kdo kdaj tudi trezno o tem tudi razmišljal…

To pa ne bo zanesljivi vir, ker tastarmu Vesna sploh ni všeč!

Ko že toliko razglabljate o tej kvazi fanci poroki, vas zanima kaj iz prve roke? Edino kar lahko rečem je, da tastarmu vse skupaj dol visi z Vesno vred, obrala jih ne bo, ker so se dobro zavarovali vse skupaj pa ni bila fora poroka ampak PROMOCIJA MERKATORJA !

> bruh – a nebi blo bolš, če bi solidarno in enakopravno delili dobrine :))

Bos tudi fukala z vsakim, ali pa bomo delili samo tiste dobrine, ki tebi pasejo in v katerih zbiranju ti nisi dobra in nekdo drugi je? 8)

Tomaz

MErcatorjev denar bi lahko pametneje porabil kakor za šport. Kako radi direktorji talajo denar podjetij, ki jih vodijo (naj bo to Mrecator, Mobitel ali katero drugo), pri tem se pa trkajo po prsih kot veliki dobrodelneži. Tudi denarja, ki ga je za tovrstne dejavnosti “poklonil” iz latnega podjetja, ni poklonil zaradi svoje širokosrčnost, temveč zgolj zaradi ugodnosti in davčnih olajšav, ki jih donacije prinesejo podjetju. Zato ne moremo govoriti o kakih posebnih zaslugah, temveč zgolj o poslovnih potezah.

Jana, a si bila na poroki?

New Report

Close