Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Življenje, ah to življenje Jak najlepiej się zrelaksować po ciężkim tygodniu – sport czy gry?

Jak najlepiej się zrelaksować po ciężkim tygodniu – sport czy gry?

Jak dla mnie po całym tygodniu pracy najlepszy reset to godzinka lub dwie przy konsoli. Ostatnio znowu wróciłem do The Witcher 3, klimat robi swoje. Macie jakieś swoje sposoby na chill? Ktoś woli sport zamiast gier?

Ja wręcz przeciwnie – po całym dniu siedzenia przy kompie tylko bieganie albo siłka. Endorfiny robią robotę. Ale rozumiem, że nie każdy to lubi.

BTW, Mateusz – Wiedźmin to sztos, ale chyba bardziej męczący niż relaksujący

Zgadzam się z Wami po trochu. U mnie działa miks – w tygodniu siłownia, a w weekendy granie. Teraz katuję FC 24, polecam każdemu, kto lubi piłkę. Fajna recenzja z nowościami tutaj: https://pl.wikipedia.org/wiki/EA_Sports_FC_24

A jak już naprawdę chcę odpocząć, to odpalam sobie tryb kariery i odcinam się od wszystkiego.

Haha, fakt, Wiedźmin potrafi wciągnąć na wiele godzin, ale jak już znasz fabułę to można bardziej na luzie grać

FC 24 też brzmi spoko, ale ja nigdy nie miałem cierpliwości do budowania drużyny… No chyba że chodzi o hazard w paczkach

No właśnie, paczki to hazard jak nic. A skoro o tym mowa – ostatnio kumpel pokazał mi fajną stronkę, gdzie można zgarnąć bonusy bez depozytu – coś dla fanów ryzyka, ale na legalu. W razie czego, zostawiam link https://mostbets-polska.com/bonusy/

Dla mnie to taka alternatywa, jak już się znudzę Fifą albo nie mam siły iść na trening

Haha, chłopaki, Wy to macie sposoby. Ja tam wolę jednak spocić się na bieżni niż ryzykować wirtualną kasą, ale każdy ma swoje. Kuba, próbowałeś może boksu? Super cardio i zero nudy.

Ola, boks brzmi serio dobrze! Może spróbuję czegoś nowego, bo czasem nawet pad od konsoli zaczyna mnie nudzić. Ale w sumie jakby tak połączyć… poranny trening + wieczorna sesja w grze = idealny dzień.

Dokładnie! Balans musi być. Trochę sportu, trochę gier, trochę adrenalinki – i tydzień od razu lepszy

New Report

Close