Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Jajca: talna reja – hlevska reja, razlika?

Jajca: talna reja – hlevska reja, razlika?

mene pa zanima razlika v ceni jajc od baterijske do proste reje?
pa še to iz proste reje so jajce veliko bolj kakovostne kot iz baterijske reje saj ko spečeš na primer biskvit je razlika ogromna in je biskvit zelo rumen pri baterijskih jajcih pa je skoraj bel in brez pravega ukusa.

mene pa zanima razlika v ceni jajc od baterijske do proste reje?
pa še to iz proste reje so jajce veliko bolj kakovostne kot iz baterijske reje saj ko spečeš na primer biskvit je razlika ogromna in je biskvit zelo rumen pri baterijskih jajcih pa je skoraj bel in brez pravega ukusa.

Edina kvalitetna jajca dobiš od kmeta. Največja razlika je v okusu in kakovostni.

===========================
Portal za hujšanje in diete!
www.planet-diet.si

lepo pzdravljeni
Jaz bom imel čez en mesec ali konec oktobra na voljo domača jajca PROSTA REJA. Lahko vidite kokoši kako se pasejo zunaj krmimo jih samo z koruzo, pšenico, kuhinjski odpadki in kar si same poiščejo. cena za 10 jajc je 2 eur. kokoši so tudi izvaljene doma in rejene doma tako da pri njih ni nič umetnega. Kontakt: [email protected]

Grozno. 🤤 Ze nekaj casa to vem, a me se vedno presune. Odkar sem videla na tv zivljenje teh kokosi, tudi sama kupujem jajca ekoloske reje. Draga so, okrog 5, 6 evrov, ponavadi kupim takrst, ko je 25 % v Sparu. Brala sem tudi, da so jajca srecnih kokosi (tistih, ki smejo hoditi po travnikih in se vesti kot normalne kokoske) bolj okusna in zdrava. Neki hormoni ali kaj…  🫠

New Report

Close