Jagode 1,2m višine
moje izkusnje z visecimi jagodami so, da so najprej svinjsko drage (za tisto sadiko) na koncu pa prvic razocaranje ker okus ni taksen kot pri vrtnih, drugic nehajo roditi po dveh do treh letih, tretjic so verjetno gensko mutirane in cetrtic in zadnjic nikoli ni toliko pridelka kolikor so kostale jagode in bi za tak denar dobil jagod. pa sem jih kupoval po posti pri cvetlicarjih, pri vrtnarjih trgovskih centrih…ni jih cez gozdne in vrtnih jagod.
Zivjo narocil in dobi sem jagode oz sadikice,od ideal servis doo pa so se po enem tednu posušile,ma mogoče bi razumel ce bi za jagode jaz skrbel, ma moja mama jih ima poln vrt in se je prav razpizdla ko so se posušile. pa smo poskušali dobit povrnjeno kupnino ker pise da dajo garancijo. pa nič od garancije , papir se da pac pisat in prenese se tako velike lazi. odsvetujem nakupe pri IDEAL SERVIS doo
no, pa sem mislila, da sem kaj narobe delala. Zasadila sem jih po navodilih in pridno zalivala, so že kar lepo začela rasti, potem pa….kar naenkrat so se posušile in o 1,2 m jagodah ni bilo več ne duha ne sluha.
Moja prva in tudi zadnja izkušnja z Ideal servisom, reklamirati sploh nisem hotela, ker sem vedela, da bi popenila, ker mi ne bi priznali reklamacije…
Bay, bay jagode in tudi ideal servis….
Kupila od njih jagode, jih posadila skladno z navodili, zrasle so cca 10-20 cm in vsaka sadika je obrodila par jagod, večina je bila zveriženih (deformiranih). Ker se mi ni dalo pošiljat nazaj, sem vse skupaj vrgla stran. Najbrž prav s tem Ideal servis tudi v večini primerov računa.
Sedaj pa sem od njih prejela neko pošto za Nagradno igro Ideal servis, po kateri naj bi bila dobitnica 15000 € (seveda ko bereš drobni tisk itd. je jasno da gre za TOTALNI NATEG) in nemudoma bom od njih zahtevala, da moje ime in naslov brišejo iz svoje evidence.
Imajo nas za totalno neumne, žal dostikrat tudi upravičeno.
Beži od njih!
Inšpektorat bi jih pa že davno moral zagrabit, saj se take in podobne štorije vlečejo že leta in leta, sodeč po objavah na netu na različnih forumih!
pozdravljeni,
ko berem komentarje, mi iz minute v minuto raste pritisk od jeze, kako nisem tega prebala že prej. Izkušnje identične vašim…po enem tednu se je posušila še zadnja sadika in sem ravno v pisanju reklamacije, pa očitno nima smisla zgubljat časa in energije…
…upam, da komentarje prebere čim več ljudi.
LP M