Najdi forum

Jabolčni kis

Lepo pozdravljen!
Vsako jutro na tešče spijem pol deci do deci jabolčnega kisa zmešanega z vodo.
To naj bi raztapljalo maščobne blazinice. Najbolj smešno pa je da se mi zdi, da je to res. Prosim pokomentiraj malo!
HVALA!

Nekaj linkov z koristnimi informacijami.

primož

Haj!

Torej ti kis resnično pomaga? Kje si to najprej ugotovila?

Hvala za odgovor,….

Sandra

Zdravo!

tudi jaz sem slisala da jabolcni kis ful pomaga pri hujsanje. Poznam celo enega starejsega gospoda, ki je baje z pitjem jabolčnega kisa, pri tem pa je jedel ful dosti sadja, ful shujsal…

Mene to tud zanima.

Maja kak dolgo pa ze pijes kis. Kje si opazla prve znake, manjsanja mascobe.
Bom ga jaz jutri verjetno tudi zacila pit, samo je tak…bljak:))

adijo

Tudi jaz sem že pred časom brala članek, ki je govoril o topljivosti maščobnih celic in me je tudi prepričal o učinku. Sem poskusila tudi sama. Jaz sem si namreč v kozarec, ki drži cca 3-4 dcl vode, dolila približno žlico kisa….sem komaj popila…sem mislila, da bom bruhala….. Lahko sklepaš, da sem spila le tisti kozarec, pa še tistega ne vsega.
Torej, kako piješ ti? Razmerje med vodo in kisom?

Kaj pa kapsul z jabolcnim kisom? Je ze katera poskusila?Je to enako, kot ce pijes pravi kis z vodo?

Mislim, da jabolčni kis zjutraj na tešče pomešan z vodo uravnuje predvsem prebavo… in da s tem vpliva na težo, hujšanje,…

Samo od sebe pa ne gre nič… je le dodatek aktivnosti in zdravi prehrani!

Zdravo!
Jaz kis pijem zjutraj na tešče in sicer imamo doma domači kis – dela ga moja pridna babica in je bolj blag kot neznosno kisel. Tako da ga spijem kar veliko – od pol deci do deci in sicer s majnim škropcem vode (pipo samo na hitro odprem in zaprem) ali pa kar brez nje. Naj še enkrat poudarim, da je kis bolj blag. Jaz zdaj ne opažam čudežev, da bi imela kar 15 cm manj ampak čutim, da je manj in tudi kožo iama bolj napeto pa tko. menda je tudi zdravo za prebavo in sem se ga kar navadila pit.
Nekaj časa nazaj pa sem jedla tudi kapsule, jedla sem menda tudi kakovosne – stale so me skoraj 5.000sit pa mi niso pol tolko pomagale kot pitje kisa na tešče. Po moje se kapsul ne splača kupovati.
ma ja jez sem čist obsedena s tem hujšanjem, pa vse vem kaj je treba naredit ampak to se postopit…..JAO! No sej zdaj sem kr pridna, ful pazim kaj jem, telovadim, tko da…. A imate vi iste probleme?
pozdravček od Maje!

Ne morem mimo tega: ja, kis je zelo zdrav, kapsule so samo kemija in ne veš, kaj je v resnici noter… No, razmerje je tako: 1 jušna žlica kisa na 1 dcl MLAČNE vode. S tem mislim na kupljen kis, čeprav je domač veliko bolj zdrav. Kar pa se tiče okusa naj povem, da nisem še nikoli v življenju pojedla kakšne stvari s kisom, ker mi je tako smrdel…. Še posode sem se pri pomivanju izogibala, če je bila od kisa… Pa so prišli kilogramčki gor, pa sem se malo pozanimala o najbolj naravni izgubi le teh in glej- prišla sem do kisa. Nalila sem ga v kozarec, dodala vodo (prvič tudi žličko medu) in POPILA. Pa se ni nič groznega zgodilo. In od takrat ga pijem pred vsakim obrokom in pomaga. Pa velik sreče, Ruby.

Ojla rad bi vedel kaj je mislila ena uporabnica ko je rekla:”da postane koza bolj napeta?”
Je morda mislila na to, da postane koza bolj prozna in raztegljiva? Jaz imam ker nekaj strij.

Ne delaj si utvar. Strije so strije. Ena žlica kisa ti jih ne bo raztegnila.

Strij ne moreš odpraviti, kakor jaz vem z ničemer. Lahko pa preprečiš nastajanje novih!
Tako sem mislila, da je manj celulita in tko jaz ne vem… bolj je napeta. Ne vem kako naj ti to razložim, ni izboklinic in vboklinic :))))
Jaz zraven še ful telovadim pa ful merkam kaj jem!
Pozdravček!

ojla vsi

Tut js sem pred dvema dnevoma zacela pit kis.
Fora je u tem , da mam kis ful rada in tut use kar je kislo. Nemaram pa ga redcenega z vodo. A se ga tko tut lahko pije. in ta kis je domac doma ga delamo, pa ful je mocen, tko da ga cez dan spijem ksne pol deci.

lp
Petra

Ni zdravo. Pazi na želodčno kislino. Kis deluje tudi razredčen oz., nič prej ne boš shujšala, če boš pila nerazredčenega. Pa še škodi ti.

Tudi sana ga pijem zaradi holestetola in trigkiceridov.

Resnicno pomaga,

14 dni kura 3 suhe fige namocene cez noc v kis. Zjutri popijes 2 dcl mlacne vode nato namoceno fige pojes.

14 dni potem nadaljujem s kisom majhna zlicka domacega  kisa v 2dcl mlacne vode zjutraj na tesce.

Raven trigliceridov se zmanjsala enako tudi slabi holesterol

Vmes pauza 3 mesece in ponovit postopek.

Naj vam tudi pomaga

New Report

Close