Haj!
Jaz sem lani en mesec hujsala z jabolcnim kisom, pila sem ga zjutraj(na prazen zelodec) in zvecer, v bistvu je bil razredcen z vodo, ene 2-3 zlice kisa, pol pa 2 deci vode. No, pa kolesarila sem pa plavala in sem v enem mescu sujsala za 5 kg in jih nisem dobila nazaj! Saj obstaja ena knjiga: hujsamo z jabolcnim kisom, tam imas dosti diet. Veliko srece!
Katja
Pazi kateri jabolčni kis uporabljaš. Tisti, ki ga kupiš v trgovini ni dober!
Poskusi najti domači jabolčni kis! O hujšanju s tem je bilo že dosti napisanega, upam pa, da se bodo našla še kakšna mnenja, ki ti bodo pomagala pri odločitvi.
Sicer pa moraš vedeti tole: vsako telo so obnaša drugače, tako da je nemogoče napovedati, kakšen rezultat bo pri tebi.
lp sončnica
Sama spijem zjutraj na tešče 1 žličko Ašičevega kisa s 1/2 žličke medu, vse skupaj razredčeno z 2 dcl tople vode. Ne toliko zaradi hujšanja ampak ker mi to zjutraj zelo paše. Če pa mi tisti trenutek kis ne paše, včasih se mi upre, pač samo spijem veeeelik kozarec vode. Moram reči, da je Ašičev kis edini, ki ga lahko tako zaužijem, pri ostalih se mi je želodec uprl. Seveda ni kis tisti, ki hujša človeka ampak le pripomore k boljši presnovi in bolj izkoriščenem topljenju maščob.