Najdi forum

Izvenzakonska zveza

Po dveh letih ločenega življenja, sem si priznala, da me srce kljub samemu prepričevanje, nese nazaj k mojemu bivšemu partnerju. V najini zvezi sta se nama rodila dva čudovita otroka, za katere skrbiva skupaj, kljub ločitvi. Šla sem jaz stran od njega, ker mi je bilo dovolj prosjačenja za njegovo pozornost, da lahko da študij tini mini nastran in se posveti nam ali pa vsak kakšen dan v mesecu samo meni. Kljub ločitvi sva ostala zelo dobra prijatelja, ki tudi tu in tam skoči pod rjuhe.
Letošnje silvestrovanje smo preživeli skupaj, kot družina in smo se imeli super. Ob tem sem izkoristila priliko, da sem mu zaupala, da si želim, da bi se nama življenje spet združilo, seveda ob svojem času. Od njega nisem dobila jasnega odgovora ali ima tudi on to željo in hotenje ali ne.
Pišem praktično zaradi tega, ker bi rada dobila nekaj naslovov zakonskih svetovalnic, da bi lahko skupaj z njim (seveda, če bi bil pripravljen) šla v zakonsko svetovalnico. Torej prosim vas za naslove dobrih zakonskih svetovalnic in se vam že v naprej zahvaljujem.

Lp Drejci

Teh informacij nimam, se boste morali pozanimati kje drugje, vprašajte na centrih za socialno delo.

Alenka B

Predlagam, da se za nasvet prijavite na pogovor k dr. Gostečniku v LJ. Srečno!

New Report

Close