Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? izstradati raka

izstradati raka

Moj oče je zbolel za rakom in ga z operativnim posegom ni mogoče več pozdraviti..
Prosim vas, če kdorkoli kaj ve o tem, kako je mogoče raka zaustaviti oz. pozdraviti s stradanjem.Kaj človek lahko ob tem pije?Kakšne čaje lahko pije? Ali lahko sploh kaj je?

Na dnevniku je namreč enkrat nastopil človek, ki mu je uspelo izstradati raka.Napisal je o tem tudi knjigo.Prosim vas, da mi sporočite naslov tega človeka oz. naslov njegove knjige oz. naslov kake druge knjige na to temo.

Za kakršno koli pomoč se vam že vnaprej zahvaljujem in vas lepo pozdravljam!
Mojca

Draga Mojca!

Izstradanje raka se zdi čudežna pomoč takrat, ko vse ostalo odpove. Pa vendar morate vedeti, da stvar še zdaleč ni preprosta. Zlasti je lahko nevarno, da obremenjujemo že tako zaradi bolezni oslabel organizem. Stradata pa oba – ne da se izstradati ZGOLJ raka (sicer bi poznali zdravilo proti raku). Bodite previdni in kritični do informacij o raznih “čudežih”. Človek se v stiski zateče tudi k marsikateremu ekstremu. Če oče ne želi strogega režima stradanja, ga k temu tudi ne silite. Zavedati se morate tudi, da je oče lahko zaradi dehidracije življenjsko ogrožen. Svetujem vam temeljit pogovor z njegovim zdravnikom, ki mu bo lajšal simptome bolezni, pomembno je, da oče ne čuti nobenih bolečin, kar danes zlahka dosežemo.

Lepo vas pozdravljam,

Irena

Draga Mojca,

tudi sama se trenutno ukvarjam s podobnimi problemi.
Ravno prebiram knjigo, po kateri povprašuješ.
Naslov je: Zdravljenje raka in levkemije ter drugih navidez neozdravljivih bolezni z naravnim sredstvi. Avtor Breuss Rudolf opisuje svojo protirakovo kuro.

Upam, da ti bo informacija koristila, sicer pa ti želim moči, da bi znali skupaj prestati kar nam je naloženo.

Lep pozdrav,

Valerija

Hvala za vašo informacijo.
Tudi vam želim veliko moči in poguma v tej situaciji.Vašim ljubljenim pa mnogo zdravja!

Mojca

Spoštovani

poiščite si knjigo Hulde L..Clark in njeno teorijo o parazitih. Pripoveduje o neverjetni teoriji, da nam največ težav naredijo paraziti in potrjuje preverjene informacije, da so si ljudje s spremembo hranjenja pozdravili raka in čuda stvari od najbolj navadnega prehlada…Zdravljenje raka priporoča z zelišči, s frekvenčnim regulatorjem ali zaperjem, izogibanjem industrijskih pripravkov (ki, vsebujejo izopropilni alkohol. šampon,lasni spray,gel,kozmetika,ustne vodice,vsi brivski proizvodi,šumeči napitki,…)

Poizkusite poleg stradanja še kaj v tej smeri…
Potrebovali boste pa kar nekaj volje, ker knjige v slovenščini ni, lahko si jo pa v angleščini ali nemščini kupite preko interneta.

Čudi me, da se vse te stvari odvijajo tako počasi, kakor da tisti ki imajo znanje in moč nočejo da bi ljudje ozdraveli.

Sama sem odkrito začudena nad dejstvom, da si kljub poplavi informacij ne znamo pomagati.
Čeprav še vedno verjamem, da ljudje ki so resnično pripravljeni na spremembe si lahko vsaj olajšajo, če že ne pozdravijo….

Ker sem sama že doživela čakalnice na onkološkem oddelku, vem kakšno trplenje pomeni za človeka samo sum na rakasto tvorbo.
Tudi na miselni ravni se probajte otresti starih zamer,sovražnosti,….
Preberite kaj od Luise Hay ….

Želim vam vse vse dobro in vas toplo pozdravljam….

Verjetno zato, ker ne verjamem več, bom malce bolj pesimistična. Oče je zbolel za rakom na pljučih pred dvema letoma. Lani januarja so ga operirali (uspešno, ker ni bilo na bezgavkah nič, čeprav so jih odstranili). Do danes je pil taheebo čaj vsak dan, sok rdeče pese, korenčkov sok,………..Danes je bil na scintigramu skeleta, ker ga je že tri tedne bolela hrbtenica in diagnoza je, da je razsoj raka po celem skeletu. Šok! Tudi bioenergetičar ne more pomagati, pa smo prej, ko je bil operiran kupili nekaj za zaščito doma za energijo, hodili okrog, pa je bilo do danes navidezno vse vredu. Nič ne pomaga, sploh pa ne bioenergija, ne hrana, ne Bog. Zdravila pa še niso našli. Brezveze. Žal, danes je za nas konec. In to navkljub vsej prehrani, bioenergiji, ……………..

New Report

Close