Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Izsiljevanje z otroki v prometu

Izsiljevanje z otroki v prometu

Pozdravljeni,

verjetno ste opazili trend zadnjih let in sicer da večina staršev, sploh ”mladih mamic” kot pešci izsiljujejo prednost z otroci, predvsem z vozički, da bi prečkale zebro ali pa zanimivo hodijo z njimi ob robu cestišča kjer ni pločnika.

Danes zjutraj sem imel zanimivo dogodivščino ko sem se s polno naloženim kombijem vračal iz Grosuplja proti Velikim Laščam in na stranski cesti kjer je 15% klanec doživel kako je pes potegnil žensko in otroka v vozičku na sredino ceste po klancu navdzol in dobro da sem bil pripravljen ter pravočasno reagiral ker bi drugače povozil otroka ; peljal sem počasi ter hkrati potrobil in z blendanjem opozoril nasproti vozečega kateri je šel ene 50km/h navkreber. Zanimivo kako neodgovorni so starši in kako razmišljajo ter vlečejo otroka in psa s seboj na praktično zelo prometnih odsekih. In kaj je zanimivo, ko sem imel srečo ter preprečil da bi prišlo do nesreče se je začela dreti na-me in začela še sama izsiljevati ter pametovati, otrok z vozičkom pa je skoraj pristal v prepadu, pes pa jo je odjadral naprej v gozd?Se je vam že kaj podobnega zgodilo? Lahko povem da je srnjad bolj pametna, saj sem že doživel kako je skupaj z mladičema prečkala cesto ali pa race kako nizko letijo v jatah.

New Report

Close