Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Arhiv Sociala Arhiv – Sociala Izredna denarna socialna pomoč

Izredna denarna socialna pomoč

Pozdravljeni!

Prosila bi za eno informacijo.
Jaz sem sicer doma pri staršema, sem brezposelna (zaradi bolezni sem nezaposljiva), nekaj malega denarja dobivam redne denarne socialne pomoči, mama nima nobenega dohodka, oče je pa invalidsko upokojen, vendar z zelo nizko pokojnino. Nikakor nam ne zadošča, da bi shodili kolikor toliko normalno iz meseca v mesec – za položnice, hrano, kurjavo,… Za vse skupaj znese kar precej več kot pa imamo dohodka.
Jaz bi zdaj rada vložila vlogo za izredno socialno pomoč, da bi se vsaj malo skopali iz tega, no.
Zanima me, kaj moram predložiti zraven? Verjetno ni dovolj samo vloga.?

Zahvaljujem se vam že vnaprej, resnično sem že zelo obupana.

Pozdravljeni!

K vlogi morate podati dokazilo / potrdilo (predračun, račun, neplačane položnice za nazaj), ter potrdilo o bačnih prilivih za zadnje 3 mesece pred oddajo vloge.

Lep pozdrav! Tina * * * mislimo pozitivno, delajmo pozitivno, rešujmo težave pozitivno in živimo pozitivno naravnani * * * **************************************************************************************************************************************************** Legenda: DSP=denarna socialna pomoč, IDSP=izredna den. soc. pom., EBO=evidenca brezposelnih oseb, ZRSZ=zavod rs za zaposlovanje, ZUP=zakon o splošnem upravnem postopku, ZSV=zakon o socialnem varstvu, OD=otroški dodatek, SD=starševski dodatek, SN=starševsko nadomestilo, CSD=center za socialno delo, MDDZS=ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve, MO=materialna ogroženost *****************************************************************************************************************************************************

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close