Izpuščaji na koži in masaža
Kmalu nameravam na masažo, kakšno, še ne vem.
Pred kratkim sem opazila, da se mi na hrbtu pojavljajo nekakšne lise, ki so za kak odtenek svetlejše od ostale kože. To se mi je že zgodilo in mi je zdravnica rekla, da so to glivice kvasovke, tudi pogledala je, pa mi je svetovala sončenje. Ker je bilo to pred dopusti in sem dejansko veliko časa preživela na soncu, so tedaj izginile.
Sedaj pa so ponovno tu.
Ali je bolje, da se s to težavo ne odpravim na masažo? Obstaja možnost, da me ne bodo hoteli masirati? Ne vem, ali je nalezljivo in vsekakor nameravam k zdravniku, to sigurno, si pa strašno želim takoj na eno sprostilno masažico…
Spoštovani,
svetujem vam, da greste najprej na pregled k zdravniku, da potrdi ali ovrže vašo domnevo. Če bo potrebno, bo predpisal terapijo.
Ko boste vedeli, pri čem ste, le pojdite na masažo, vendar povejte maserju, če bo postavljena diagnoza. Ob ustreznih higienskih postopkih vas lahko zmasira, ima pa pravico masažo tudi odklonit.
Želim vam čimprejšnjo sprostilno masažo,
Pojdi malo v solarij, bo koža takoj boljša! Je pa se mi zdi fer do maserja, da prideš tja zdrava oziroma da sploh veš, kaj ti je.
Forum je zaprt za komentiranje.