Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija izpadel zatič s prevleko

izpadel zatič s prevleko

Pozdravljeni,

pred cca. mesecem dni mi je odpadel zatič (štift) s prevleko. Potem sem si ga vstavila nazaj v luknjico-korenino in je tam ostal. Sedaj se bojim, da bi mi ponovno izpadel, ker se je ponovno začel malo majati. Boli me nič.

Zanima me ali bo v mojem primeru potrebno ponovno delati nov zatič in novo prevleko, ali bo zobozdravnik lahko vstavil to, ki jo imam??

Naročena sem šele čez 1 mesec, ker je zobozdravnik na dopustu in me zelo skrbi, da mi ne bi do takrat štift s prevleko ponovno izpadel.

V primeru, da mi, ali obstaja kakšna snov, ki se kupi v lekarni s katero “pritrdim” štift v korenino, da zdrži do pregleda? Gre za trojko, zgoraj.

Hvala za odgovor že v naprej.

Pozdravljeni,

stanje lahko reši le zobozdravnik. Svetujem vam, da ga čimprej obiščete. Na to, ali bo potrebno izdelati nov zatič in prevleko, vam brez pregleda žal ne morem odgovoriti.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

New Report

Close