Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija Izpadanje las-izboljšanje?

Izpadanje las-izboljšanje?

Pozdravljeni!
Že kaki dve leti mi izpadajo lasje na temenih.Poskušal sem že s skoraj vsemi preparati(ampule Foltene, Vichy, Regaine 2%,šamponi,…), pa ni nič pomagalo. Nato sem slišal, da je dobro vsak dan nanesti na lasišče domači jabolčni kis in vanj namočen česen. To sedaj delam že dva meseca, pa se mi zdi, da to najbolj učinkuje! Začeli so mi rasti mali laski, a so ti svetlešji kot ostali lasje. Sedaj pa me zanima, ali sem na dobri poti? Je to dober znak? Ali pomeni da ti majhni svetli lasje kažejo na slabšanje?Ali naj nadaljujem s tem? Rad bi obiskal še dermatologa, lahko tudi samoplačniškega, in sicer v MB.Imate kakšna priporočila za katerega dermatologa v Mariboru?Koliko stanejo takšni samoplačniški pregledi? Se lahko naročiš kar po telefonu?
Hvala!
LP!

Pozdrav!

Ne vem ali gre za moško plešavost, v tem primeru dolgoročno z vašo terapijo ne boste uspeli, ev. pomagajo tablete Propecia, če pa gre za drugo obliko plešavosti, pa mora presoditi dermatolog.
V MB priporočam dr. Majo Kalač, za ceno pa boste poklicali v njeno ali drugo ambulanto.

LP

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

New Report

Close