Najdi forum

Izpadanje las

Star sem 21 let in se sočam z izpadanjem las. Opazil sem da so se mi lasje zelo razredčili. Zato sem si kupil šampon Vichi dercos energijski šampon. Zanima me, ali ga (je) kdo uporablja(l)?
Kako se drugi soočate s tem problemom?

Pozdravljen ER,

slišala sem, da za izpadanje las priporočajo orehovo olje. Več si lahko prebereš v članku: http://www.bodieko.si/orehovo-olje

Eva Žnidar

Meni so se lasje razredčili pri 26-ih. Pomagal ni noben zvarek, ne domač ne profesionalen.
Obriješ kar je še ostalo in to je to.
S časoma ugotoviš da je to najbolj udobna varianta. Nič več frizerjev, šamponov za lase, lakov in ostale navlake.

Js sem ga uporabljal kake pol leta, ni drugega efekta, razen da nardi močne lase in mal poveča volumen. Prenehal sem, ker me je glava močno srbela in dobil sem prhljaj… js ti odsvetujem šampon, kupi si normalen, kvalitetnejši šampon, če se da kej profesionalnega, keune in te zadeve.

Poskusil sem tudi propecijo (tablete ki stanejo mislim da 50€/30kom), za kakšne 8 mesecev, rezultatov nisem opazil, razen spet stranskih učinkov.

edina učinkovita stvar je presaditev las…in še to začasno, za to lahko zapraviš pa tam okol 20.000€, da si vsaj kolkor tolko kosmat kakšne 2,3 leti. Poglej Hrvatiča in Berlusconija, vsaj zadnjem keš ni problem, noben nima grive.

To govorim zdaj za dedno plešavost, pomoči zaenkrat ni… razen propecije, ki mi jo je predpisal en top dermatologov v slo, sam sklepam da dobijo lepe procente od prodaje, ali pa ljudje res ‘verjamejo’ v delovanje in tko dobivajo dermatologi popačene rezultate.

Živjo,

ER si mogoče poizkusil z Gerovitalom (Just Google it) ? Kemično mislim, da je petrolej in ricinovo olje drugače. Mogoče v pomoč (Glavni vzroki za plešavost).

LP,
12th_DNA_Strand_Activated

Pred 10 leti sem tudi sam imel te probleme. Poskušal sem z rogainom 2% in propecio.
Mogoče sem samo ustavil izpadanje las, ampak če sem odkrit se nisem počitil dobro. Začel sem se stričt vedno na krajše, zdaj se pa kar pobrijem 🙂 Če mi je za kaj žal v življenju mi je za to, da se nisem pobril že prej, s tem bi si prišparal vse nepotrebne skrbi in stroške :)))) Svetujem da ta čas in denar raje nameni športu in zdravi prehranu .
PS. Glavo gor, na srečo so tudi punce različne in veliko jih ima rade pobrite moške…

Kot tudi nekateri moški. 😀

Lep pozdrav vsem,

Jaz sem imel obdobje, ko sem izgubil kar nekaj las, verjetno stres, prehrana, premalo gibanja, malo tudi dednost…

Rekel sem si, da je treba nekaj za preprečitev tega vsaj malo pomigat:

– veliko sem se posvetil prehrani, hrano ni ne zakisa telesa, zmanjšanje sladkega, manj mesa in maščobe, več zelenjave, sadja, tudi žlička kisa v dva deci vode je dobra za razkisanje telesa ali pa limonada

– druga stvar je da sem si kupil namenski losjon fitoval od krke in sem ga uporabljal 2x na teden z dvo minutno masažo lasišča s prsti, čeprav tam piše da moraš vsak dan delat to. Masaža veliko pripomore k prekrvavitvi, losjon pa dostavi hrano v korenine. Morm rečt da so po pol leta res vidni rezultati: močni lasje, poganjanje novih, sivih las je veliko manj, resno ne blefiram!

– tretje je gibaje v naravi, čist sem se zapustil, pozabil sem, da imamo prečudovito naravo v sloveniji. Gibanje v naravi te zapolni s kisikom, kar uničuje proste radikale v telesu. To kar danes živimo je čist mem. Dobra družba v hribih, to je tapravo;)

– ne sekiram se več, stres sem začel obvladovati, tudi če mi izpadejo vsi lasje. Sem si rekel, da če me pa zarad tega ne bodo maral bližnji, pol že niso pravi prjatli;) Več delam na “tukaj in sedaj” na dobrih odnosih, to res osreči tebe in sočloveka – stres izgine v hipu;)

Živite za ravnovesje! Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close