Izpadanje las
Frizerka mi je odkrila več vrtinčastih zaplat brez las.Sicer imam zelo goste lase, vendar mi vidno izpadajo, vsak dan grozljivo veliko, tako da so se pojavile kar pleše na več mestih. Drugače z zdravjem in težo nimam težav.Imam sicer zelo stresno delo. Mama je imela raka na črevesju in spl.zdr.me je poslal na UZ trebuha. Mažem si z dražilnim špiritom-na recept, pa nič ne pomaga. Zobovje imam urejeno. Star sem 49 let.Lepo prosim za nasvet.Hvala.
Pozdravljeni!
Izpadanje last je ponavadi znak za pomanjaknje mineralov (vitalnih snovi). Pogosto pa to niso kalsični minerali kot magnezij, cink ali kalcij, ampak mikroelementi kot mangan, krom …
Po 49 letih bolj ali manj stresnega in nezdravega življenja je vaše telo zakisano in vam to sporoča preko nekega jasnega simptoma: lasje izpadajo. Zakisanost telesa pomeni avtomatsko pomanjkanje mineralov, telo pa jih jemlje tam, kjer lahko: v kosteh, nohtih in pri vas v laseh.
Predlagam bi vam kombinacijo iz razstrupljanja in krepitve organizma:
1. Za rasztrupljanje (razkisanje) najmanj dvakrat na teden naredite bazične kopeli (200 g sode bikarbone, dve žlici soli), ki naj trajajo najmanj 90 minut.
2. Jejte hrano brez sladkorja, sirupov, medu (v vseh oblikah) in malo mesa (nič svinjine). Uporabljajte polnozrnato moko, ki vsebuje veliko vitalnih snovi.
3. Dodatno vam priporočam pitje sveže stisnjenih ZELENJAVNIH sokov. Vitaminske tablete pustite pri miru!
Te ukrepe izvajajte več tednov, že po 3 do 4 tednih boste opazili prvo izboljšanje.
LP