Najdi forum

IZOLACIJA HIŠE

Pozdravljeni !
Jaz sem hišo končal.Zunaj sem dal grobi in fini omet, ker so mi tako predlagali, zaradi tega, ker je hiša v pritličju zidana s kamenjem, zgoraj pa je nova-opeka in zaradi kamenja so mi odsvetovali zapirat fasado drugače.No zdaj po mojih izkušnjah preveč stroškov s kurjavo, ker ni izolacije.Zdaj sem slišal, da obstaja parapropustna izolacija WEBER ULTRA 022 katera je baje zelo močna, tako da bi lahko dal na hišo samo 3 cm, ker imam pa drug problem, saj če bi dal več cm bi mi pokrilo okenske police.No zanima me, če ima kdo izkušnje s to izolacijo ,ali pa morda predlaga še kakšno drugo zadevo, da bi zadostoval tanek sloj.
Lepa hvala za pomoč !!!

še to sem pozabil omenit, da je hiša stara in niso bili temelji izolirani, zato sem pri prenovi hiše stene spodaj najprej injektiral, potem pa še izoliral priti kapilarni vlagi in sicer z vrtanjem lukenj in silikonso tekočino, tako da dviga kapilarne vlage ni več.

Raje piši na Podsvojostreho.si

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

pozdravljen
Že par objektov sem delal z omenjenim Weber fasadnim sistemom in je res odlično.
zadeva je paropropustna in negorljiva, ter veliko bolj izolativna kot drugi sistemi, tako
da z manj cm ultra fasade dosežeš izolativnost drugih fasad.jaz ti jo vsekakor svetujem!
če te bo int. kaj več o njej me lahko kontaktiraš 031/659-971
lp Dejan

-lepilo 8kg/m2=4.4 € z ddv
-armirna mrežica 1m2=1.2€ z ddv
-osnovni premaz(emulzija) za 1m2=0.340€ m2
-zaključni sloj silikatni 1m2=3.7€ m2
-stiropor EPS-F 040 12cm/1m2=11.8€ z ddv

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

DRRRR, off topic : Včas si se saj malo javil na PSStreho, sedaj pa nič.

LP

hvala fantje za nasvete, so mi pa kolegi omenili, da je drugi teden sejem v Ljubljani, bom šel malo tja pogledat kaj mi bodo povedali:

Predlagam http://www.beljenje-slikopleskarstvo.com/

New Report

Close