izobrazba…..
1. Ne Demi in ne Demie ni nobeno ime. Slovensko pa sploh ne!
2. Če te ne zanimajo mnenja drugih in že definitivno veš, kaj bi rada, se ne oglašaj na forumih. Osebno mislim, da je le to izraz iskanja in osebne nemoči.
3. Me ne zanima, koga si boš izbrala za življenskega sopotnika. Ti boš živela z njim, ne jaz. Če pa misliš , da drugih in ne njihovih mnenj ne boš potrebovala, se boš pa tega še prekleto dobro spomnila takrat, ko boš imela otroke. In upam, da bodo še enkrat toliko ambiciozni kot ti in tvoj partner.
:-))) Lej ti njo, kako se je razjezila:-)
1. Si pri svoji široki razgledanosti morda slišala za Demi Moore? Ne? Kaj misliš, da ona nima imena, če trdiš, da to ni ime? Moje ime je pa nick, ker mi je bilo brezveze dat k imenu Demi1 in sem dala raje končnico -e. Moje ime je vsaj originalno, pa brez zamere.
2. Mnenja drugih me absolutno zanimajo. Vendar, če se zanje zanimam, to še ne pomeni, da pa moram jaz prevzet njihovo mnenje, da ne bom v manjšini. A ti si na forumu zato, da drugim soliš pamet ali, da upoštevaš drugačno menje od svojega? Jaz preberem mnenja vseh, ni pa treba, da delam točno to, kar oni napišejo. In na forumu sodelujem že počasi tretje leto, to ni kar tako oglašanje btw.
3. Če te ne zanima koga si bom izbrala za sopotnika, kaj se pa pol vtikuješ zraven, če pa je ravno temu tema namenjena?!? :-)) In ja, otroke bom vzgajala tako, da bodo v življenju imeli cilje in, da bodo vseeno prijazni do drugih in jim bodo pripravljeni pomagat. Samo po tvoje itak ne bodo taki, če bodo izobraženi.
Res, škoda besed:-))
Kaj pa, če bo tvoj otrok invalid? Npr.: gluhonem. Lahko bo ali mizar ali pa šivilja. In kako ti bo, ko bodo partnerji zahtevali od njega izobrazbo.
Lahko si tri leta na forumu in če bi bila količkaj pametna, bi v tem času že zdavnaj lahko diplomirala.
Zdaj si pa zašla v skrajnosti, veš. Mi se pogovarjamo o normalnih ljudeh, ki niso slabovidni, slepi, nemi, gluhi, gluhonemi,… Tu je pa itak samoumevno, da so kriteriji drugačni in od svojega otroka v tem primeru ne bi zahtevala nobene izobrazbe. Če pa bi imel željo, bi mi z vsemi močmi pomagala, da jo doseže.
Na forum sem prišla, ko sem se vpisala v 1. letnik faxa. In v treh letih 4-letnega faxa in diplome ne moreš naredit. Če te pa že zanima, pa sem že čisto na koncu študija zdaj. Tebi pa svetujem, da ne ocenjuješ moje pameti in nehaš žalit ljudi. Ker jih ne poznaš in, ker imajo drugačno mnenje od tebe. Sprejmi to!
Draga “Demie”!
Končuješ študij, pa ne veš, da so slepi, gluhi, nemi, amputiranci in ostali ravno tako NORMALNI kot mi vsi ostali. Žalostno, res žalostno. Upam, da te tvoje ambicije ne bodo pripeljale na kakšen vodilni položaj, kjer se boš lahko izživljala nad bolj ali manj normalnimi. To bo šele žalitev- tista najhujša- prikrita in potuhnjena.
Pa kaj je ženska s tabo? Daj idi ven na zrak pa se skuliraj, ker se s tabo pa res nimam kaj za menit. Same neke razloge iščeš za kreganje, v vsako besedo se zapičiš, pa daj no. Ko sama dobro veš (vsaj upam!) kaj sem mislila s tem, ko sem napisala normalni ljudje.
Pa še škodoželjna si. Vau, kakšna široka razgledanost veje iz tvojih možgan.
Draga Demieie…
Tudi če napišeš diplomo, ti ni pomoči. Morda pa zato iščeš enega z njo. Da bosta z obema zmogla, kar marsikdo z nobeno.
Pa še nekaj si zapomni:”Če boš po svoji smrti ostala v srcu enega samega človeka, si dosegla vse!”
Ti pa res nimaš mira. 🙂 Pusti ljudem svoje mnenje pa utihni – dobronamerni nasvet.
Kaj pa si se ti spravil nadme? Saj me sploh ne poznaš!!!
Tudi sama sem končala fakulteto in končujem še eno, pa nikoli v
življenju ne bi pomislila ali pritrdila tistim ki trdijo, da je pamet,
iznajdlivost, nivo, sporazumevanje, znanje,…… odvisno od
stopnje izobrazbe!!! Nikoli, ker to absolutno ne drži.
Ljudje smo različni, vsak ima svojo zgodbo, vsaka zgodba je
lahko zanimiva. Nekateri so pač ponosni da so na visokem položaju in
tako na službene stroške hodijo po svetu, drugi pa so pač s svojo
srednješolsko izobrazbo tako uspešni da hodijo po svetu in s tem ko
uživajo tudi služijo denar in verjamem da se s takimi lahko veliko več
pomeniš kot s tistimi prvimi.
Moje mnenje.
ah nevermind… :))))) lep dan
lp ajs
Demie in Nova,
mnenja, mnenja, mnenja, ja mnenja so različna. Toliko kot obstaja ljudi, toliko je rezličnih mnenj, in prav vsi se med seboj razlikujemo.
pa ali je sploh važno kaj bi kdo rad, ali je sploh važno kdo je bolj izobražen. Važno je kako se razumemo skupaj in v tem primeru, se vidvi ne razumeti, ne razumeti pa bistvo foruma, izobraženi in neizobraženi vedo, da tukaj podajamo svoja mnenja, če žekaj napadamo, napadamo mnenje in ne osebe, torej je popolnoma vseeno kako je komu ime.
Vsak pa ima pravico do svojega odločanja in do svojega mnenja, pa čeprav se razlikuje od mojega.
Torej, pazite ko izbirate besede, kajti to ni odraz izobrazbe, ampak intelekta, ki pa ga ne dobite z življensko šolo, ne z izobrazbo, ampak samo z priznanjem, da smo zmotljivi.
če pa pristavim piskerček k temi izobrazbi. Ne vem, komu bo kaj pomenilo,če povem, kaj je moja izobrazba:
poštar 🙂
drugače pa mizarjev otrok še ne pomeni, da bo tudi on mizar. ali pa pravnikov otrok tudi ne bo odvetnik.
Veseli ssmo lahko, da smo tissto kar želimo da smo, no takih pa je manjšina.
Torej, nauk mojega pisanja.
Vsi se moramo celoživljenje izobraževati, eni tako drugi drugače in vsi se moramo naučiti, sprejemati drugačne. S kom pa živimo pa ni važno.
primož
Nisem se spravil nate, ampak na tvoje pisanje. Jebiga, tak je.
!!! ;)))
ajsi napisal:
>
> Aja pa še nekaj. Ta folk s “plašnicami na očeh”, ki se grebe na
> faxu se bo grebel tud v življenju in v službi in se bo zato
> tudi nekam prigrebel. Men verjem. Meni osebno se to ne dopade
> in ne živim tako, ampak kolk je pa kdo zadovoljen sam s sabo in
> kaj bo v lajfu zamudil in a se bo zaradi tega sekiral je pa od
> posameznika odvisno. Za enga je uživanjcija bistvo življenja za
> drugega pa izguba časa.
>
> lp ajs
Zelo dobro napisano ajsi. Tisti časi, ko smo govorili o tem, jah glej ga kako se grebe, kaj mu to pomaga in smo imeli mnenje, da so največji grebatorji v šoli na koncu vedno looserji je mimo. Dejansko je grebatorstvo dandanes nujno, če želiš uspet (beri uspet v smislu kapitalističnih vrednot).
Bi se ti vseeno zahvalila, čeprav si me užalil. Zdaj vsaj vem, česa nimam. Mira. Ali ti mogoče veš, kje bi ga dobila? Bi ga takoj kupila in potem nič več tukaj gor težila.
Forum je zaprt za komentiranje.