Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje Arhiv Zdravstvo izločki iz kože

izločki iz kože

Pozdravljeni!
Kar nekaj časa je minilo ,odkar sem rabila vašo pomoč in jo tudi dobila ! Sedaj pa spet rabim nasvet oz. mnenje: Po diagnosticirani Bazedovki in uspešni terapiji ,sem že 2 leti brez zdravil .Izvidi so se normalizirali,zadje preizkave sem imela sicer lani maja meseca ,vendar je bilo vse v mejah normale.Mogoče se mi občasno pojavijo kakšne težave ,vendar so tako zanemarljive ,da nočem sitnarit svojega zdravnika za pregled krvi . Sedaj pa se mi dogaja nekaj ,za kar je manikerka namignila ,da bi lahko bila posledica bolezni ščitnice ! Namreč : Moji nohti in lasje so “Ubogi”,zato sem bila vesela ,ko mi je uspelo vsaj za milimeter ohrahit dolžino nohtov.Seveda sem jih lepo nalakirala ,vendar se je ponoči nekaj zgodilo in lak na nohtih ene roke je bil zjutraj nekako hrapav ,kot bi se zjedel.To se mi je zgodilo že večkrat .Potem sem ugotovila ,da spim kot zarodek in si tiščim roko nekam pod brado Pomislila sem ,da mi to hrapavost povzroča ,kakšna krema za obraz ,vendar me je manikerka potolažila ,da to ni mogoče in povedala ,da se pri bolezni ščitnice nekaj izloča lahko iz nohtov ali kože .Mislim da se meni to izloča na obrazu oz pod brado. Prosim ,če mi lahko kdo kaj pove o tem–se je spet zbudila moja Bazedovka? Saj se ne bremenim zaradi nohtov ,bolj me skrbi ,če se je bolezen ponovila .Za odgovor in nasvete bom res hvaležna .!!! Lepe pozdrave !

Nisem še slišala za kakšna izločanja, še sploh taksna, ki bi načenjala nohte.
Najbolj zagotovo se prepričaš o stanju ščitnice, če si daš pregledati kri na hormone… magari samoplačniško, če zdravnik nima posluha. To je najbolj gotovi pokazatelj stanja ščitnice.

Meta Jurečič Društvo za pomoč pri obolenjih ščitnice www.metuljcica.si Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo. Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti. Naj nam bo dana intuicija, da ločimo med enim in drugim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close