izleti z malčki
Živjo
sem redna obiskovalka tega foruma in nikjer nisem zasledila kam se ponavadi odpravite na sobotne oz.nedeljske sprehode oz.izlete,namreč imamo 2,5 letnega fantka ki bi ga radi peljali na izlet v okolici Ljubljane.Na Bledu smo bili naštetokrat,v arboretumu prav tako tudi v Tivoliju,potem pa mi idej že zmanjka;sem iz Ljubljane -(Vič)
Hvala za nasvete in lep pozdrav
priporočam ti knjigo “z otroki v gore”. je res zanimiva in polna idej – ne samo za visokogorje (da se ne boš ustrašila), ampak tudi za krajše ture. poleg natančnega opisa smeri so tudi znamenitosti, kakšna anekdota ipd. mi imamo hčerko, ki bo prihodnji teden stara dve leti in se kar precej ravnamo po tej knjigi. če je prehudo, pa malo improviziramo. ti je pa že nina p precej lepih izletniških točk napisala.
pa srečno pot!
urša
Zakaj pa točno določene izletniške točke. Mi se najraje vsedemo v avto, potem pa nas pot zanese malo po Sloveniji. Najbolj zanimivo nam je odkrivat še nepoznane kraje, tako, da včasih sploh ne vemo kje smo, ali kam bomo prišli, pa smo vedno pozitivno presenečeni in navdušeni nad našo lepo deželico. Ne maramo posebno gužve in kakšnit zelo obiskanih izletniških točk, pa zato uživamo v naravi kjerkoli že smo.
Lep pozdrav,
PS. zadnje čase križarimo po dolenski in ne boš verjela kaj vse smo našli.
Hej! Sorodna duša. Mogoče se kje srečamo. Tud mi se najraje igramo: Odkrivajmo Slovenijo:))) Začela sva že z mojim očkatom, ko sva se še skupaj vozila iz Lj ob petkih, potem je pa iskal vse možne nenagužvane bližnjice, ki so potrjevale pravilo, da bližnjica ni nujno najkrajša razdalja med dvema točkama, he he. Sva se prav fino zabavala in na vso srečo imam zdaj svojo družinico s katero odkrivamo noro zabavna imena krajev v Sloveniji. Ko nam teh zmanjka, bomo pa bližnje sosede obdelal:)
LP Barb
Zdravo, ena ful dobra ideja, ki smo jo mi probal in je top za otroke so UVzakladi: https://www.uvzakladi.com/blog/4 mi smo bli in smo bili presentljivo pozitivno presenečeni… Vse se sveti tut takšne stvari, ki jih ne prečkuješ dobiš pjačo dobrodošlice darice za domov vodič zelo prijazan skratka top je pa res naši so mal stari 6 in 9… za 2 lente otroke ni najbolj primirno…