Najdi forum

izlet v neznano za 1 dan – ideje

Kaj predlagate?
S kakšnim izletom naj presenetim svojo družinico?
Predlagajte karkoli – vse ideje so dobrodošle – bomo pa kdaj drugič jih uporabili, če jih tokrat ne bomo.
HVALA!

Meni se bi prilegle kakšne toplice, Žusterna …

V Olimje se odpravite. Obiščete najstarejšo lekarno v Evropi, Kočo pri čarovnici, Čokoladnico (kreditne kartice pustite doma :))))))), zaključite s kosilom v tistem kmečkem turizmu na hribčku (ne spomnim se imena, po pobočjih med parkiriščem in gostiščem se pase srnjad). Lahko se tudi okopate v Termah Olimia.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

mogoče Atlantis??

o tem sem namreč razmišljala jaz, zato mi je prvo padlo na pamet….

živalski vrt, sankanje na veliki planini, atlantis, morda ogled božičnega dunaja…

Tej domačiji se reče Jelenov greben, imajo tud svojo stran tako da lahk poghledaš kaj nudijo. Harna je ful dobra, če kdo obožuje divjačino imajo kar hočeš. iz lastnih izkušenj povem, da je osebje zelo prijazno, je pa zanimivo tuid zua otroke, ker jelenjad oz. mufloni pridejo čist blizu. pa lep izlet!

Jap, res je Jelenov greben. Nikakor se nisem mogla spomnit. :)))))
Pa tudi vse kar si napisala, je po mojih izkušnjah res.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Adrenalinsko sankanje na Rogli.

mi lahko kdo posreduje vec informacij o sankanju na veliki planini??rada bi nekoga presenetila za bozic, zato prosim cim vec, kje tocno to je? kdaj se lahko sanka? koliko stane? a morajo biti skupine ali kako?
imajo kaksno posebno progo za sankanje??

hvala za pomoc

sem ze nasla… hvala vseeno

(p.s.: ce se koga zanima: http://www.velikaplanina.si/modules.php?name=Sankanje )

….sprostitev v Orhideliji…

New Report

Close