Izlet Šole čustvene inteligence – drugič
Dragi vsi!
Planinska skupina Šole čustvene inteligence vas vabi na svoj prvi izlet!
Dobrodošli ste vsi – ne glede na to, ali obiskujete Šolo čustvene inteligence ali ne. Povabite lahko tudi svoje družinske člane, prijatelje, znance.
KDAJ?
nedelja, 11. junij
KAM?
Gorenjska, Dom na Kofcah pri Tržiču
Podrobnosti najdete na , kjer se tudi prijavite.
Upamo, da bo tokrat več sreče z vremenom kot maja, ko smo izleti morali odpovedati.
Se vidimo?
Izlet je bil super!
Vreme enkratno! Na koncu je bilo tako sončno da bi lahko še enkrat šli nazaj 😉
Družba super! Razpoloženje super! Skratka, tisti ki vas ni bilo, vam je lahko žal.
Sem slišal, da sta dve Mariborčanki nekaj cincali ali bi šli ali ne; naslednjič se lahko skupaj peljemo – moramo dat drugič boljši vtis, da se zberemo v večjem številu 😉
Lep začetek delovnega tedna.
Peter
Tukaj je ena fotografija za radovedne 🙂
http://www.ojster.com/zbrana_druscina_1.jpg
Ostalo bo pa tako verjetno v e-novicah.
Lp,
Peter
Jaz sem tisti, ki stoji za objektivom 🙂
Si pa tolko nekih dobrih lastnosti naštela, da sem ostal brez besed 😉 – verjetno imaš koga drugega v mislih, ki ga poznaš 😉
Pustiš se pa lahko ujeti le, če te kdo lovi 😉 Sem pa lani jeseni končal dolgoletno vezo, tako da tudi pavza mi ne more škoditi…
Lp,
Peter
Samo jaz o Kubi nikoli nisem govoril 😉 zato mi ni jasno kak lahko gre za mene…
Kar se pa angleščine tiče pa nimam ne vem kakšnega znanja, sem tudi malo nazaj padel, ker nisem že nekaj časa nič bral, je pa vse odvisno od želje, tak da če maš željo kaj prebrat se pač spraviš zraven 🙂
Pa mislim da ta tema tudi ni primerna za to moje ugotavljanje kdo bi ti lahko bila 😉 tak da bi se bilo pametno kam drugam preselit :p
Lep dan!
No da izkoristim, 29. julija pripravljamo izlet na Snežnik s skupino Čustvene intelignece. Ko bo vse podorobno znano bo tako objavljeno čisto uradno. Danes zvečer ima PD snežnik uradne ure, tako da dobim informacije o najbolj primerni poti…
Lp, Peter