izkušnje z zunanjimi ŽALUZIJAMI, kje najcenejše?
Pozdravljeni,
urejamo starejšo hišo, v spodnji etaži imamo dnevno sobo z dvema velikima oknoma 2,30cm sirine in višine 210cm, razmišljamo o zunanjih žaluzijah. Zanima me a se sploh splača imeti te žaluzije, bojim se kakne toče da bi jih uničila in ker smo bolj slabo z denarjem kje so najcenejše taksne žaluzije.
hvala
lp
mi imamo te
http://www.sonal.si/
zunanje žaluzije so super izbira. Tudi mi smo urejalni strejšo hišo, pa smo dali najprej notranje, ker so res najcenejše, pa smo jih letos vrgli dol in dali na 2 balkonih zunanje. Cene sploh niso več tako hude kot pred 10 leto. Prosi za ponudbo, delajo po celi Slo.
Mi smo zelo zadovoljni s ceno, kvaliteto, montažo, žaluzije pa res služijo svojemu namenu, pa še hiša sedaj od zunaj izgleda dosti lepše.
Mi smo kupili zunanje žaluzije Krpan pri tem podjetju, moram reči, da smo zelo zadovoljni z njimi in tudi bili so tako prijazni, da so nam rolete prodali na tri obroke.
Poslala sem povpraševanje na več koncev, tukaj je bilo najbolj ugodno vse, glede žaluzij, dobave in montaže. Vse je potekalo tako, kot smo se dogovorili.
Pošlji jim povpraševanje pa boš videla kako in kaj.
Mi smo imeli zunanje žaluzije (na srečo samo na dveh oknih), pa smo jih menjali z ruletami,takimi ki imajo izolacijo. Žaluzije so se poleti na celodnevnem soncu tako segrele, da so pekle, posledično je bilo steklo na oknih vroče in tudi prostori pretopli. Sedaj imamo že 4 leta te rulete in je super tudi za pozimi.