IZKUŠNJE Z ona-on
Pozdravljeni, tudi jaz sem se iz radovednosti prijavila v ta ona.on spoznavanje. Moj prijatelj, s katerim sem bila v zvezi 15 let mi je pač na tak način povedal, da je med nama končano, saj je na računalniku pustil 2 x vklopljen klepet s možnimi puncami. Pa to še ni bilo tako hudo, huje kot to je da je razlagal stvari, ki se po moji logiki ne pišejo na tak ona-on portal, človeku, ki ga niti ne poznaš.
Jasno, da sem z njim razmerje prekinila, pa naj je bilo še tako boleče. Rada bi samo opozorila vse deklice ( od mene je bil starejši 14 let in mu je bilo očitno dolgčas) da se moški verjetno tudi ženske kažejo v svoji najlepši luči, lažejo in nakladajo. On pa itak rabi samo kuharico, nikamor ne gre pa žal mu je vsakega eurota za kakšen dopust na morju ali daljši izlet. Zato se izogibajte Mir Feliksa alias Srečko , roj. 14.2.1948 iz Maribora, razvezan je že 17 let pa še vedno ni prebolel svoje žene.
Pa dosti sreče v živo.
Bila sem na portalu ona-on, plačala sem tudi članarino. Na koncu pa sem ugotovila, da to ni zame. Tako kot pravijo predhodnice, veliko lažnjivcev ki iščejo olajšanje; telesno.
Z večino uporabnikov pogovor nikakor ne steče.
Meni najbolj moteče je bilo to, da en tip obdeluje XY žensk. Saj vem da si ne bova edina, po prvih izrečenih besedah, v kolikor pa zadeva postane resna… je možno da bo on še vedno iskal tisto “nekaj”… nekaj pa ne obstaja, ker je težava v njemu samem…
Iz vsega skupaj sem odnesla tri kavice in bežne znance.
Kaj pa zgodbe vseh teh ona on parov? Ljudje s slikami, videi, imeni… Očitno številni nadejo.
Vaš link
SIcer pa….na voljo je odlična stran MAMBA.RU, ki je brezplačna in vsakomur razumljiva. Ne vem, kako da je osamljeni Slovenci (in Slovenke) še niso odkrili.
Torej: https://www.mamba.ru/
Ona-On.com
– Od skoraj 171.000 uporabnikov imajo 74 zgodb o uspehu, kaj to pomeni? Pomeni da uradno je zabeleženih 148 zgodb individualnih uporabnikov od 171.000 ljudi kar pa spet ni neki za se hvalit lih. Bodimo iskreni Ona-on.com je shit! Še posebno za moške na obali. Na obali je razmerje spolov na portalih približno tako, na 60 fantov na 10 žensk.
– Propagande stalno pošiljajo po mailu in preko klepeta, te ne pustijo pri miru, kosntantno ti “podarjajo” procente popusta. Včasih sem bil član, tudi kakšno leto pa ni bilo od tega nobene, prav nobene kroisti. Potem so spremenili pogoje, sedaj če ne plačaš nimaš prav nič. Lahko bereš njihove glupe feministične članke in take…
Nekaj cvetk, ki jih vidiš kot neplačnik pod nastavitvami :
1)Članarina : Status: Nisi član. Komunikacija 1:1 onemogočena (Včlani se za neomejeno komunikacijo! (Hvala lepa))
1)Vsi mi lahko pišejo: Vklopi možnost, da ti lahko pišejo vsi, tudi nečlani – neomejena komunikacija z vsemi uporabniki. > Omogočeno pri neomejenemu članstvu! Neomejeno članstvo super ugodno 50% popusta za samo 92€ po 0.01€ na mesec (Res so obupani!!)
2)Komunikacija: Na voljo imaš le še nekaj žetonov za komunikacijo. Izkoristi jih, da najdeš novega partnerja! (Tolko o ljubezni na tem portalu)
3) Skriti način: Izklopljen – Pri skritem načinu nihče ne vidi, da si online, ne puščaš sledi ogledov profilov. (Bodi zahrbtni/a brezjačni/jačna sluzavec/ka še danes! Včlani se!)
4) Zasebne fotografije: Naloži si zasebne fotografije ter jih deli samo z uporabniki, ki so med tvojimi Simpatijami. (Ker če ne ne moreš upravljat s tvojimi simpatijami ali šansami, spet: Včlani se!)
Cenik:
Izberi obdobje članstva & izkoristi popust:
1 mesec31.25 EUR- 20%25.00 EUR(25.00 EUR / mesec)
3 meseci60.00 EUR- 20%48.00 EUR(16.00 EUR / mesec) Najbolj priljubljeno!!!
6 mesecev86.25 EUR- 20%69.00 EUR(11.50 EUR / mesec)
Neomejeno 185.00 EUR- 20%148.00 EUR(0.01 EUR / mesec) Najboljša vrednost!!!
Online dating kills the love and makes site owners rich :/