izkušnje z bicom v ljubljani
zivijo..
metoda kot metoda,ali je ali pa ni uspešna.Le maloima pri tem sam izvajalec.ker je vsa stvar na računalniku.Še največ lahko naredi pacient sam…ali v to verjame ali ne.
Moa iskusnja je zelo negativna.Imam alergijo na pršico in prah.
Ni pomagal Bicom ne pri dr. Medvedu, ne pri dr. Kafol, pa tudi ne..pri Brigiti v Rogaški Slatini.
Le veliko, vliko denarja sem dala za vse….
pa veliko sreče
tudi sama imam zelo negativno izkušnjo z enim od treh navedenih. veliko dima, uspeha pa nobenega. prišla sem do ugotovitve, da ni pomembno, da ima nekdo za svojim imenom “dr.”, katerega se včasih kar zlorablja na račun zaupanja bolnih… Slovenci pa kar hitro padamo na kolena pred nazivi. pomembno je naleteti na terapevta, ki si želi tudi uspehov v zdravljenju in ne le debeliti že tako prepolne denarnice…
pa več sreče kje drugje…
Zanima me, ali so vam, ki imate negativne izkušnje z bicom terapijo, vsaj alergene pravilno določili, da ste lahko po dieti ali drugačnem izogibanju alergenom ugotovili, da so to pravi alergeni za vas? Tudi sama sem se odločila za Bicom za svojega 1,5 let starega sina, ki ima atopični dermatitis in je bil že v bolnici. Poskusila bom 10 terapij. Hvala, Martina.