Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Izkušnje z Al-sense vložki?

Izkušnje z Al-sense vložki?

Pozdravljene!

Zanima me, če ima katera izkušnje z Al-sense vložki-vložki za odkrivanje
iztekanja plodovnice.Prodajajo jih po 3 pakirane v Sanolaborju, cena 3750 sit.
Glede na ceno, bi človek pričakoval zanesljivost, ampak…Zgodilo se mi je v soboto, da sem 2 uporabila, po predpisih-torej, v 39.tednu (kar je po 36.tednu, kot piše v navodilih), po pravilnem postopku, in zaradi pojava neobičajnega izcedka, in čudo se je modro obravalo-piše, da je to lahko ali plodovnica ali okužba nožnice.
Ker je bil vikend, sem klicala v porodnišnico, kjer so rekli, da se pridem pokazat, kajti po morebitnem razpoku naj se porod zaključi v 12-ih urah.
Tamkajšnji testi so ovrgli tako iztek plodovnice kot okužbe.
Rečeno mi je, da naj bi ta test reagiral le na spremembo ph-ja.
Če je to res, potem je to čisto brez veze, samo sredstvo za ustvarjanje panike.
Ima katera podobno izkušnjo?Kajti razmišljam, da bi od uvoznika probala dobiti pojasnilo, na kaj sploh reagira-tako, bolj strokovno v kemijskem smislu.

Pa lep pozdrav!
M.

Tudi jaz imam take izkušnje. V letu 2005 sem v 26. tednu sumila na plodovnico, pa mi je test isto pokazal kot tebi. Ko sem vsa panična šla v porodnišnico, so mi rekli, da kaj paničarim, da je le vnetje.

Tako, da – stran od teh vložkov. Stran vržen denar.

Tanja

tudi jaz imam take izkusnje :), zdaj se mi to zdi smesno, takrat pa se mi ni!!!! ker so me zaradi tega takrat in zaradi prvega prezgodnjega poroda v bolnici zadrzali teden dni na opazovanju! to je bilo konec maja 2006.

lp

pia

New Report

Close