Najdi forum

izkušnje s travo

Ojla, blablabunny!

Pebral sem tvoj prispevek, in iz njega dobil vtis, kot da se kr neki dgaja, kr se dgaja.
Punca, a veš kam greš, a veš kdo si…?

Mi zaupaš kaj narediš z nečim kar ti je dragoceno, vredno… Kako to neguješ, čuvaš…?

Človek, spomni se kdo v svojem bistvu si, da bi lahko živel sebe. ČLOVEK, LEPO JE, DA OBSTAJAŠ!

… folk ? kje je vam zahodlo ? kake terapije ? kako zdravljenje zaradi marihuane … Marihuana zdravi …

zdravi od – epilepsije, raka(zavira ali uniči) , astma, izbolšuje srčno mišico kar pomeni manjši procent zastoja srca, pospeši srčni utrip kar pomeni da širi žile in automatsko večji pretok krvi posledično lažje shujšaš in glavoboli so redkejši ali jih sploh ni , lajša bolečine, dokazano-najboljši naravni antidepresiv in še in še …

Idite vi lepo v lekarno do največje mafije tam pa naj vas z tableti našopajo… kaj ? zaj že za vsak kurac folk golta neke lekadole pa aspirine … a vi sploh vete kaj je tu not ? od teh tablet lahko postane folk odvisn … imunski sistem pade v trenutku … in pol si kaj ? še ena njihova redna stranka … bravo !!!

Ok to se je zaj nesramno lslišalo za prebrat ampak je res tako … lejte … če mene slučajno glava boli si zvijem en joint … se vsedem z kolegom ali dvema če ne zaradi druženja … pa daš v krog… in uživajte skuppaj … ? kaj češ lepšega kot pa same prijatelje na kupu … pa naj vam še to povem … star sem 19 let in sem imel nekaj narobe z prebavo… odkar kadim travo se je moja krvn slika za 4x izbolšala … aja pa še astma mi je izginila 🙂 (hujše oblike )

In vprašanje kolko laži bo narod še požr predn vsem bo jasno da še doben od tega ni umrl in da je rastlina stara več 10000 tisoč let in da ni koristna samo zato da si zadet … čike in alkohol si lahko kupim bilokdaj … ampak nesmem met neke iz česa rata čaj … ? kje je logika … pa moje življenje z marihuano teče čisto normalno … kadim že 5 let in če bo z mano karkoli spet kdaj narobe… se bom obrnil na marihuano …

rad vas mam folk lejte … dajte se zmislit nad mojimi besedami … res je da sem mogoče mlad … ampak praprosto vem da imam prav

one love people !!

Kje se pa da dobiti medicinski kanabis?

Za kanabis ne vem, za sredstvo s podobnimi učunki pa vem.

Človek, spomni se kdo v svojem bistvu si, da bi lahko živel sebe. ČLOVEK, LEPO JE, DA OBSTAJAŠ!

Res nevem kje naj začnem……ker ko vidim kake tu pišete o travi(da ti grejo vse možganske celice…..da postaneš odvisen da nevem kaj še) me prtisne srat. Ti lahko kadiš vsaki dan če ti je, trava te ne naredi zasvojenega, ampak to je vse odvisno od tebe 🙂 star sem 15 let in travo kadim že eno leto………. PS, kadite čim več kolko lahko.

Daily, kako ne veš kje začeti? Mar ti marihu… ne pomaga pri zbranosti? Pokaži potem zbranost, ali morda govoriš eno tvoja dejanja pa pričujejo drugo, hm, hm hm…

Eto, odkrito sem te izzval. Premoreš toliko poguma tudi za odkrit dialog s sočlovekom, kot ga imaš z Marihua….

Mladenič, se še zavedaš kdo si in kam je vredno, da te pelje – vodi pot po kateri stopaš?
Te ta pot vodi tja? Kako veš?

Pričakujem tvoj odgovor, sicer lahko zaključim, da so tvoje besede eno dejanja pa drugo…

Ajt, vse dobro ti želim.

Zivjo!

Js bi sam to povedu da ce kadis travo enkrat na teden se ti nic ne pozna….marihuana je zdravilna to je potrjeno, zakaj nebi legalizirali trave, ce je lahko alkohol ni bila lahko tudi trava in nasi grdo receno nesposobni policisti(se opravicujem za izraz)se bi lqho ukvarjali s cim drugim, npr. lovlenjem tatov, glede tega res nic ne ukrenejo….poglejo primer ZDA…15 letnik je razbiu šipo na šoli( po nesreci), kmalu so ga lovili vsi policisti…celo helikopter…v nasi gnili drzavi pa le nakladajo…..no pa gremo nazaj h marihuani….nasa drzava je u velki riti ker nasi netalentirani politiki ne znajo sprejemati pametnih odlocitev….formacija(dobis raka te filajo z usem moznim sranje da si tak kot te bi nekdo užel ko cunjo….ja lahko bi ti pa dali enostavno en džoint
In bi se umiriu, celo dokazano je da marihuana unicuje raka….zato bi lahko kaksen politik prebrau kaksno stran na internetu in se pozanimal u ideji da bi LEGALIZIRALI MARIHUANO, LAHKO PREPOVEJO ALKOHOL boli me kurac saj je 100x strupenejsi kot marihuana…ubistvo marihuana sploh ni strupena v zmernih kolicinah…nevem kdo je ze slisal da se je zaradi trave naredila kaksna nesreca ali nasilje v druzini, smrtih zrtev skorajda ni….medtem ko imamo tu jebeni alkohol….vsak da slisimo: vozil je po napacni strani ubil sebe in se ene par drugih(Zakaj?)zaradi ALKOHOLA…nasilja v druzini in ciroze jeter sploh nebi omenjal….moje mnenje je:
LEGALIZIRAJMO TRAVO IN BODIMO FREE… 🙂 mal sm se razpisu haha 😀

D.P

Ne me srat, zafrkavi ga ja, ce si se u osnovki naucu brat lepo prosm preber kksno stran o MARIHUANI prosim….k ti polovico interneta in nasploh sveta pove da je marihuana zdravilna…kdaj bo koga od nasih politikov srecala pamet in nas bo zaceu ulect iz tega dreka….ena izmed dobri idej je vsekakor legalizacija marihuane…hvala za posluh in lepo zivljenej brez trave kokr se ga da imet brez nje….eto zj js tebe izzivam….pa res upam da bo to objavljeno…pridem cez 2 dni pogledat kaksen je odziv..:D

Hm, takoj mi je prišla na misel
– kača, ki ima strup v zgornjih zobeh. Ko me z njimi vgrizne zame to zdravilno ni, ko pa ta strup uporabijo v laboratoriju govorimo o protistrupu.
– Koprive so zdravilne za čaje, kopeli… toda to še ne pomeni, da so zdrave ali zdravilne za kaditi.
In še in še bi lahko našteval, da ti v tem sporočim, da se steboj strinjam le v toliki meri, da Marihuana je zdrava le takrat, ko jo na zdrav način uporabljamo. Torej, pomemben je NAČIN konzumiranja.
Ko vkuhavamo marmelado iz sliv je tudi pomembno do katere temperature se bo to delalo, … Ej jej jej, kolega, čas je da si dovoliš dvigniti glavo iz te slepote in zakorakati kot osvobojen človek izzivom naprej. Čas je, da uvidiš, da ti marihuana jemlje vpogled v to kar ti dejansko si in dejansko premoreš brez nje. Kdaj si boš priznal, da med nami nisi kot en kup ničega, ki bi potreboval omamo, ampak, da si Nekdo, ki zmore marsikaj, ne glede na družbo okoli nas? Čas je, da srečaš Sebe, tistega resničnega sebe, ki ga morda sedaj v tem trenutku ne vidiš, ker misliš, da te bo Marihu. odrešila, osvobodila, udtrila… in kaj vem še vse. To kar misliš so le misli in ne dejstva, to kar misliš je le pri mislih, to kar pa ti si in čaka, da se razvija pa si ti, jev tebi. ČAS JE , DA ZAČNEŠ TO ODKRIVATI SE NAD TALENTI IN DAROVI V SEBI VESELITI IN JIH RAZVIJATI. SVET TE POTREBUJE ravno tukaj, ne v obupu in begu kjer tebe ni, kjer se le tolažiš in si dopoveduješ z mislimi, ki so le misli. Spomni se, da si dec, s pokončno hrbtenico, ki si jo dobil že ob spočetju in, da ti uporaba Marihu. ni prirojena ter , da je to tvoje poznejše prepričanje…
Marihuanaman NAVIJAM ZATE, DA BOŠ KONČNO SPOZNAL IN V SEBI ODKRIL DRAGOCENOST TER JO ZAŽIVEL. Joj, kako mi je lepo v svobodi, ko bi vsaj kanček tega okusil, prav privoščim ti. Ne veže me ne spolnost, cigareti, kava, alkohol…

Ajd kolega, bodi pogumen.

Začel sem eksperimentirati s travo takoj po vstopu v srednjo šolo. Prosti pad učnega uspeha so starši pripisali zahtevnosti gimnazije. Začel sem z odličnim končal s vsakoletnimi popravci. Najbolj je bilo nerazumljivo, ko starci niso opazili tudi ko sem bil zadet kot kanta. Seveda sem kot vsak uživalec trave gledal navzdol na alkoholike kot trdodrogaše. Tako, da neke refleksije travcar ni sposoben, nasprotno v začetku se vidi kot skrajno kul. Kar je logično. Trava vendar nudi imaginarni svet iluzij občutkov. Ti občutki nimajo velike povezave z realnim svetom. Sem pa kdaj ja, toda to je zanemarljivo. Šele ko se je pojavila globoka depresija sem bil sposoben dojeti kako globoko sem zavozil. In ni nobene razlike med alkoholikom in travcarjem. Oba se zadevata zato da jima odleže.

Po letih terapije, lukenj v spominu in izgubljenih priložnostih sem se z muko in garanjem vrnil v lepi svet pristnih človeških občutkov in dela. Poznam jih veliko, ki jim ni uspelo in so ostali na nivoju zagrenjenih otrok.

Moj nasvet meni kot mladostniku bi bil. Uživaj v realnem svetu, športu, druženju. Nihče ni popoln, tako da tega ne pričakuj tudi od sebe. Z rezultati in delom si boš slej kot prej všeč. Ni važno biti najboljši, važno se je v življenju truditi. Počni nekaj kar te veseli, odkrij to. Ampak z delom je tako kot s tekom. Šele ko dovolj dolgo in vztrajno tečeš začneš v teku uživati, še posebej takrat ko postaneš dober.

Zanima me ali je to res če kadiš travo v mladih letih potem se telo ne razvija in prenehaš rasti???

LP

New Report

Close