Najdi forum

IZKUŠNJE S KIROPRAKTIKOM

Upam,da ima kateri od vas kakšne izkušnje s kiropraktiki in če pozitivne,vas prosim,da mi napišete s katerim,hvala

Da, zelo pozitivne. Glede na to, da tudi po vec tednov nisem mogla na noge zaradi bolecin v krizu in da so mi tudi zdravniki rekli, da mi ni pomoci, ker sem pac se premlada za take bolecine, sem se odlocila (tudi po posvetu z osebno zdravnico), da vsaj poskusim pri kiropraktiku (ce je res sila, ti je vseeno – poskusis pac vse).

Po zacetnem “pregledu” sem imela se stiri terapije (pred kaka dvema letoma m je vse skupaj stalo 25 tisoc), od takrat naprej je s krizem vse ok. V bistvu se sama ne verjamem, da lahko nekdo tako v petih minutah brez izvidov, rentgena itd. rece, da je za bolecine kriv nek togi sklep med dvema kostema, pri cemer naj bi bila ena izmed kosti malo premaknjena. Ampak, ce imam potem ze dobri dve leti mir, je tudi prav :).

Aja, kiropraktiku je bilo ime dr. Aleksander Evdakov, dela pa za firmo Mogy (menda je tudi v Lj in se nevem kje). Za njega pa sem se odlocila po posvetu z mojo zdravnico (je rekla, da se splaca iti h kaksnemu Rusu, ker imajo po splosni medicini tam se specializacijo za kiropraktika – so torej uradni zdravniki).

Hvala za odgovor.Kje ste ga pa vi obiskovali,imate mogoče še kakšen naslov ali telefon?Prosim,napišite mi,hvala že vnaprej.

PIKA
ne vem, kje si doma, ampak Aleksander dela v MOGY-ju v Crnucah, firma MOGY pa ima ruska kiropraktika se v Novi Gorici in v Mariboru. Tocni naslovi so na spletnih straneh MOGY-ja.
Alenka

Jaz sem zaradi vratne hrbtenice hodila k dr. Krylov-u (upam, da sem prav napisala) na Kersnikovo v Ljubljani. Ja, je pomagalo. Vendar je s tem tako: potem se moraš paziti in ne delati oslarij, drugače se spet ponovi. Poceni pa ni.

V informacijo pa: dr. Krylov je iz Moskve, doštudiral je seveda medicino, je pa nevrolog, ki obvlada kiropraktiko, akupunkturo in masažo.

Prosila bi vas za telefonsko številko in naslov,hvala.

Poglej si:
http://www.mo-gy.si/slo.html

Lep pozdrav,

Mojca

Pika, podatki dr. Krilov-a so:

Maks Medico d.o.o.
Kersnikova ul. 5
Ljubljana

telefon: 01/ 231-60-86 ali 231-17-62

Malo pozno, vendar jih prej nisem našla.

New Report

Close