Najdi forum

izgubljena v krogu

Lep pozdrav!

Nevem ce prav pisem ampak me zanima ali je vse ok zmano. Namrec imam tesnoben obcutek glede vsega. Vsega me je po malem strah. Vseh novih stvari. Pa nevem zakaj.

Imam fanta in ga imam rada, pa vendar ga zaradi mojega egoisticnega obnasanja odganjam od sebe. Nocem tega, pa vendar ga ljubim, in ko se v nekoga prevec zaljubim se prevec custveno navezem nanj, in mu ne pustim niti dihati oz. da bi sel malo po svoje. Imam obcutek kot da se bo napil oz. bil z drugo (to imam se od preteklih bivsih fantov). Vem da me ne bi varal, vendar pa v to nisem prepricana. Nevem zakaj ne. Skoz imam strah, tesnobo in mi je hudo. Rada bi da bi nama uspelo in ga nocem odgnati od sebe, vendar nevem kako naj se resim teh obcutkov. Ne znam si pomagat. Poskusam biti boljsa, samo imam zelo malo upanja da mi bo uspelo, kajti dogodki iz preteklosti, ko je fant pil, veckrat rekel da bo prisel pa ga ni bilo, itd. to je trajalo vec kot dve leti, in to se mi se zdaj vraca. Ti obcutki niso vedno prisotni samo ce gre sam ven.

Prosim ce mi daste kaksen nasvet kako naj si pomagam v teh kriticnih situacijah. Moram pa se povedat da sprehodi v naravo, itd pomaga vendar nic kaj veliko. Rabim pomoc. Nocem ga izgubit, in bi rada to res nekako resila, ker ga ljubim in ga nocem izgubit, niti odganjat od sebe oz. mu dajati obcutek da je ujet, tesnoben obcutek ob meni.

Hvala vam ze vnaprej.

Oj

Za začetek bo pravično do fanta, da mu poveš kaj te muči! Eden izmed korakov do uspeha med dvema je odkritost drug do drugega!

Če se imata oba rada oz predvsem on tebe bo vsekakor poskušal in se trudil, da tvojo težavo rešita.

Na tebi pa je naloga, da spoznaš da se ljudi ne meče v isti koš. Sedajni fant ni kot pretekli, ki je pil in ga ni bilo, ko je obljubil! Sedanji je sedanji pretekli pa pretekli. Dve različni osebi dve različni ljubezni in dve različni življenski obdobji pri tebi ob drugi osebi!

Lahko postaneš drugačna! Samo ne dovoliš si in nisi dovolj močna, da bi poskusila! Predaja je najlažja stvar v življenju! Volja in moč pa je nekaj povsem drugega! Uspeh pa je tista lepa rdeča češnja na vrhu stepene smetane. Ampak, da postaviš slastno češnjo na vrh stepene smetane pa je treba nekaj storiti!

Ne vleci svojih težav za sabo! Nauči se jih rešiti in jih pustiti za seboj! Če se tega ne naučiš potem bo slabo zate! Nerešene stvari nas vedno ubijajo in nas mnogokrat prikrajšajo za marsikaj!

Če ne gre drugače poišči pomoč pri psihologu ali ustrezni osebi. Naj te ne bo strah ali sram. Zato so prisotni, da nam pomagajo, ko pomoč potrebujemo. Tudi sam sem bil deležen te pomoči v osnovnošolskih letih pa me ni bilo nikoli sram ali kaj podobnega in tudi strah ne. Bila je pridobitev in napredovanje zame.

Optimizem! Nihče nima rad negativno usmerjenih ljudi, ki že pred začetkom vse obsodijo na neuspeh! Dejansko potem stvar res ne more uspet, če je pa že od samih akterjev na začetku obsojena na neuspeh. Treba je gledat na vse pozitivno pa se stvari lahko lotiš čisto drugače.
To sem spoznal tudi sam! Dokler sem na študij gledal precej negativno mi ni in ni šlo. Ne učenje, ne izpiti ne praktični del študija, nič. Potem sem se študija lotil s pozitivne strani. Pred učenjem nekaterih predmetov, stvari, ki bodo moj kruh v življenju sem se prepričeval, da to je pa meni ja všeč in tega se jz učim z največjim veseljem. Prepričal sem samega sebe, da sem resnično vrjel in se začel učiti z vsem veseljem, da je to meni neznansko všeč. Rezultat? Še sam mu ne morem vrjet. En velik uspeh do sedaj. In to samo z drugačnim pristopom in vztrajnostjo, ki me ni odgnala od knjig ob neuspehu ali neznanju ampak me je vleklo naprej, da sem prišel do znanja in dosegel svoje zadovoljstvo in dober občutek, ker sem se naučil in znam.

Za uspeh in zadovoljstvo je treba včasih potrpet in tudi kaj naredit. Ne pride vse samo od sebe!

New Report

Close