Najdi forum

izgubljena ljubezen

Pozdravljeni!

Z fantom sem imela razmerje dve leti,zdaj pa sem se odlocila da ga prekinem saj so se najne življenske zelje krizale.Mislim da je vsekskupaj nastalo samo zaradi najne starosti saj sva 12.let razlike in si on pac zeli druzino in svoj stanovanje.drugace sva se midva razumela zelo dobro problem je samo v tem da sem se jaz zbala resnega zivljenja pac nisem se pripravljena na kaj takega.problem pa nastane pri tem da ga jaz ne morem pozabit in niti on mene ne saj se imava zelo rada velikokrat se slisiva po telefonu in jokava en drugemu kako sva oba nesrecna.jaz sem nakoncu z zici kaj naj naredim on bi su seveda takoj z menoj ampak jaz ne vem kaj naj naredim,bila pa sem zelo nesrecna ko mu nisem mogla vsega tega dat kar si je on zelel.res bi bila vsela ce bi mi svetovali.

Nesrecna

Spoštovana Sabina!

Prav imate, za resno zvezo morda v tem trenutku še niste zreli, vendar se tudi takšna razlika v letih, kot jo navajate, sčasoma funkcionalno zmanjša in v mnogih uspešnih zakonih omogoča kasneje kvalitetno sožitje. Sklepam, da imate še nekaj neuresničenih načrtov (izpopolnjevanje v tujini, potovanja ali podobno), ki jih kasneje ne bi mogli udejanjiti, pred osnovanjem družine pa je za to najugodnejši čas. Želja po družinskem življenju in otrocih se pojavi včasih prav iznenada, ne da bi to posebej vnaprej načrtovali.

Sabina

Ta razlika se v praksi kar dobro obnese. Ker je moja žena 12 let mlajša, seveda to poznam kar iz prakse.

Drugo pa je ali ste vi pripravljena na resno zvezo. Čeprav ženske (vsak običajno) psihično dozorijo nekaj prej, pa je to zgolj splošno pravilo, ki ne velja za vsako. Vprašanje je tudi ali se vašemu (bivšemu?) fantu res tako zelo mudi ustvariti družino – saj je biološka ura, zaradi otrok, pomembnejša za ženske kakor za moške.

Če je šlo tu za resnično ljubezen, potem se vam splača potruditi in premagati strahove. Ker setega bolj malo sreča v življenju.

Če pa je vse povezano zgolj in samo z vašimi strahovi in negotovostjo, potem morate začeti reševati problem pri sebi. Začnite s knjigami za osebno rast, pozitivno naravnano literaturo. Lahko pa si preberete (za začetek) kaj od Gray-a, ki zelo dobro opisuje specifike odnosa med moškim in žensko.

Želim vam, da boste našla vaš odgovor.

Če te fant dovolj ljubi, bo počakal z poroko, stanovanjem in otroci.

New Report

Close