Najdi forum

Izgubljena bernka

Kopiram iz Radia Kranj:
Včeraj zvečer se je v Virmaše (blizu Škofje Loke) zatekla bernska ovčarka. 04/51-33-830 ali 031/233-979

Ravnokar sem klicala tega možakarja in ga povprašala po psički. Zdi se mu stara kakšno leto. Otroci iz vasi naj bi videli neko punco, ki je rolala skupaj s psičko. Predlagala sem mu, naj psičko odpelje do veta, da ugotovijo, ali ima čip. Na žalost je brez avta in je rekel, da jo ne more nikamor peljat. Nalepil je že nekaj oglasov po okoliških trgovinah in dal oglase na radio Kranj in radio Sora.
Prosim koga, ki je iz tistih koncev, če bi lahko odpeljal psičko do veta v Šk. Loko, da se ugotovi ali ima čip ali ne, ker je rekel, da jo bo imel še ta teden, potem pa jo bo kar nekomu oddal, če se ne bo noben javil!? HVALA!

Zdravo aussie!

Je kaj novega z bernko? Ste našli lastnika?

Hm…nekaj sumljivega….sporočim!

Jza res ne vem kaj je to, da je kar nekaj oglasov, da oddajajo pse, in sicer zaradi pomanjkanja časa. Pa lepo vas prosim. Kaj se to pravi? Imaš psa štiri leta, potem se ga pa naveličaš?!
Pomanjkanje časa, pa dajte no.
Pa kaj je narodu?

Eh….ne vejo, kaj bi radi. In še vedno žival jemljejo kot predmet, ki ga lahko zavržeš, ko ga več ne rabiš. Me zanima, če bi isto naredili s svojimi mulci??? 🙂
Tu, v tem primeru, pa gre za nekaj drugega….Bomo videli, kako in kaj.

No, javi prosim, ko boš kaj vedela. Hvala, lep dan.

New Report

Close