Najdi forum

Pozdravljeni vsi,

Z punco sva skupaj že približno 3 leta. Najin začetek ni bil najboljši saj preden sva začela je bila ravno iz zveze ampak, da povem bistvo. Gre se glede čustev katera izgubljam do nje saj vendar, ko sva midva začela se je ona dobivala še z dvema in je z obema tudi šmirala jaz pa sem jo doma čakal ampak to je samo začetek. Nadaljevanje je, da se je z obema enostavno pogovarjala o spolnosti in tudi sama nadaljevala to temo ali pa vsaj napeljevala k tej temi. Z mano pa, če se želim karkoli pogovarjati o spolnosti ali ji napišem kak sexting to temo hitro zaključi in se o tem ne želi pogovarjati. Zaradi tega posledično izgubljam čustva saj se mi zdi, da je z menoj samo zaradi tega, ker se ji posvečam in naredim za njo, kar me prosi ampak želje po spolnosti pa z mano nima. Dostikrat sem ji to tudi omenil, da mi to ne odgovarja, da se noče popolnoma nič pogovarjati o spolnosti in se je tudi vsakič do zdaj glede tega razburila in sva se skregala. Z bivšimi se je o spolnosti pogovarjala tako, kot se je pogovarjala normalno in si tudi sama želela te teme ali kako naj povem.

Zato se obračam na vas kaj vi mislite o tem, ker jaz nisem več prepričan, da me vidi, kot partnerja ampak, kot prijatelja.

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Če s teboj ne želi razpravljati o spolnosti, to pomeni da ji ni do tega, da bi se teboj spala, očitno je ne privlačiš. Bo že držalo da je s teboj zaradi kakšnih drugih potreb. Vprašaj se če si še želiš take zveze na dolgi rok? Trpel boš. Tega si zavedaj.

New Report

Close