Izgubila sem prijatelja
Pozdravljeni! Stara sem 14 let in nedavno me je zapustil dober prijatelj. Vse se je začelo v 7. razredu ko naju je učiteljica posedla po naključju za isto klop. Prej sva si bila le sošolca in ko sva sedela za isto klopjo se je med nama pletla dobra vez in postala sva prava prijatelja. Večino popoldneva po šoli sva preživela zunaj in imela sva veliko skupnih interesov. Oba sva imela rada lego kocke in računalniške igre. Tudi med poukom me je le on spravil v smeh. Hotel se je izkazati na vsak način a sem ga vedno dobila na foro. Prejšno poletje sva bila veliko zunaj na sladoledu in enkrat me je povabil na bazen in vse je bilo super. V osmem razredu je odkril igro lego minecraft in je bil navdušen nad njo. Tudi sama sem si jo želela naložiti a sem imela slabo grafiko. Spoznal je sošolca iz sosednjega razreda, ki prav tako igra to igro in se je družil z njim. Ko smo osmi dežurali je vedno šel z novim prijateljem in to obvezno z njim. Videvala sva se vedno manj razen v šoli. In neko lepo nedeljo sem ga povabila ven s kolesom za štos a ni mogel. Naslednji dan pa me je v šoli vprašal zakaj sem ga klicala ( mislim halo ). Ko sem mu odgovorila je rekel ‘ greš s kolesom tam, tam, tam pa sem rekla ne, ker mi kolo ne leži preveč na srcu. Že pet let ga nisem povohala. In tako je rekel vidiš… pa še vprašala sem ga če ne želi da ga kličem in se je strinjal, Od tistega dne ga nisem več klicala. Začel se je družiti s fanti in kolesaril samo z njimi. Par dni sem poskušala sem se nekaj vozila tam okoli bloka mogoče bom dobila kakšen plus. Drugim je govoril slabe stvari o meni ( to vse se je dogajalo v maju- kolesarjenje pa to) in se mi je vedno nastavljal ko sem želela mimo njega. Govoril mi je grde besede ( baba, kuas neučakana, budala) in končalo se je. Še celo sošolci, ki niso imeli prej nič proti meni so me zafrkavali da sem fant pa smo se tepli ( imam kratke lase od 1. razreda!). No skratka nonstop sanjam, da se pobotava in sva prijatelja. Samo sanje! Kaj naj naredim sama sem redko grem iz stanovanja le papgaj mi stoji ob strani. Ga naj pokličem za štos pa ga povabim na sladoled prosim pomagajte !!! ( ne nisva bila zaljubljane, če kdo misli )