Najdi forum

Izguba v prvih 12 tednih

Drage ženske ali starši!

Imam prošnjo ali ponudbo za vas!
Pri Hospicu pripravljamo knjižico z naslovom Izguba otroka na začetku življenja. V tej knjižici bodo poleg nasvetov, strokovnih besedil, izkušenj, tudi naše zgodbe, ki smo morali doživeti izgubo otroka v nosečnosti ali tik po njej. Zbranih imamo že kar nekaj zgodb, ki govorijo o našem doživljanju in poti žalovanja.
Nimamo pa nobene zgodbe, ki bi govorila o izgubi otroka v prvem trimesečju in kaj to pomeni za žensko ali par.
Torej, če bi želela katera ženska opisati svoje doživljanje na par straneh in želi, da je njena zgodba objavljena v omenjeni knjižici (anonimno seveda), dobrodošla. Javi se na moj mail!

Ta knjižica bo pravo pionirsko dela v naši lepi zeleni deželi.
V tujini se je z iniciativo staršev že marsikaj spremenilo, zadnji čas, da se ta val prenese še k nam in se nam olajšajo pogoji žalovanja.
Pa lep dan vsem!

Dobro bi bilo, da bi tole objavila tudi na forumu Neplodnost, ker je tam kar nekaj deklet, ki so spontano splavile v različnih tednih nosečnosti (nekatere celo po 2x, 3x…) in se sedaj poleg vsega spopadajo še z dodatno težavo – ne morejo ponovno zanositi.

Pozdrav, Taja

Spoštovana Frida,

zanima me, če bi želeli sodelovati na naših forumih z svojimi nasveti. Ali bi bil kdo iz društva Hospic pripravljen odgovarjati na vprašanja naših uporabnikov in jim pomagal pri izgubah najbljižnih in pomagal pri sprejemanju smrti.

kot vidite in veste, se vsak izmed nas kdaj sreča s smrtjo in kakšno izgubo, nekateri lažje prenesejo, nekateri pa slabše in potrebujejo pomoč, tako bi se lahko anonimno obrnili tudi na ljudi, ki so storokvnjaki na tem področju.

hvala,

lahko pa mi pišete tudi na e-mail:
primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close