po izgubi teže in prehodu iz extremne debelosti v normalen itm – ostalo mi je odvečne kože za (domnevam) da kar nekaj kg.
potrebovala bi abdominoplastiko, dvig prsi, korekcijo kože na nadlahti, mogoče tudi na notr.strani beder tor liposukcijo bokov ter malce stegen za oblikovanje linije.
koliko me bi to stalo? lahko zaradi ekstremne debelosti dobim to kaj tudi preko zavarovalnice(pač dobim odobreno operacijo). če ima katera od vas glede tega kake izkušnje (vprašanje postavljam tukaj, ker ste tukaj ljudje, ki hujšate in ste že shujšali), kako ste se s tem soočali.
sicer pa sem v zgodnjih 20letih. a na koži je bilo verjetno preveč škode, da bi bila še kdaj lepa in napeta brez kirurške pomoči (imam polno strij namreč)..
prosim vas za pomoč, informacije…karkoli…sem obupno nesamozavestna…
Vse krije zavarovalnica. Potrebno je stopiti do svoje zdravnice za napotnice in potrebno dokumentacijo. Me, ki smo se odločile za operacijo želodca in na ta način shujšamo do normalne telesne teže (ITM 25), moram še zraven priložiti mnenje kirurga. Kako je pri tebi, ti bodo vse razložili.
Sicer pa upam, da veste, da so za vse te operacije dosegljive, če vam povešena koža resnično vpliva na kvaliteto življenja. Nekaj jih poznam, ki so si morale po porodu operirati kožo na trebuhu.