Najdi forum

Izguba tel,teže

Pozdravljeni!

Naslov teme vam vse pove. Star sem 16 let, ~185cm in okoli 80kg. Kar is jaz želim je izguba vampa na trebuhu, oz nasplošno če se le tega ne da hujšanje za celo delo. Kakšni so približno moji dnevi:
Vsako jutro pojem ~2-3 dl mleka z nekimi polnozrnatimi Fitnes kosmiči. To je ob 5:40. V šoli imamo južno vsak dan drugače. V ponedeljek ob 11:15, torek 10:30, sreda 11:15, četrtek 11:15 in v petek ob 10:30. Za južno je usakič drugače, zmeraj uzamem krožnik in solato ter vse pojem. Vsak dan pridem domov ob 2:20 in takrat tut južnam tudi doma. Potem sem dobro uro ali dve na računalniku, nakar gremo z frendi vn in igramo košarko/fuzbal. Ponavad sm ob 6 notr, učasih prej učasih kasnej. Zmeraj ko pridm not tut večerjam, 2-3 zrezke z solato.

Ali se vam zdi to v redu? Mi lahko svetujete kak jedilnik za hujšanje?

Hvala, štedilnik

Če so FITNES kosmiči, to ne pomeni, da spadajo pod zdravo živilo – to je zgolj marketinški trik.

Skratka, jedilnik ni kaj prida, prav tako si lahko kakšen zdrav obrok pripraviš doma in ga neseš v šolo namesto šolske malice.

Kaj več ti pa nihče ne more svetovat, ker te nihče ne pozna tako dobro, da bi ti lahko konkretneje svetoval. Nikjer nisi podal podatkov o tvoji telesni aktivnosti (razen, če je to samo košarka/nogomet), kako je s poškodbami in drugimi zdravstvenimi težavami,…

Tu sm samu povedou d so kosmiči 😀 Uglavnm, glede aktivnosti smo zunej fuzbal košarka kukr sm povedou, špilamo na povnu. Zej k bo dobru vreme bom še laufat začeu mogoče. Poškodbe nobene, zdravstene težave še manj. Uglavnm nič problemov, razn tega če ima kdo kakšen konkreten jedilnik za hujašnje seveda. Nevem pa kaj naj si doma pripravim za v šolo, kakšno sadje al pa kej nevem?

Ni unikatnega jedilnika. Vsak je drugačen in ima zato drugačne potrebe. Glede jedilnika sicer lahko malo pogledaš po forumu, ali pa se zglasiš do strokovnjaka, ki ti bo pri tem pomagal.

Enako velja za malico – odvisno od osebe: nekaterim ustreza meso, drugim nekaj malega sadja, tretjim oreščki,… Kot pravim, jedilnik je prilagojen individualnim karakteristikam stranke.

New Report

Close