Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja izguba poročnega prstana

izguba poročnega prstana

kaj pa zdaj? Ima katera tak primer? kako ste to prenesle in kaj ste naročile kopijo? Moj dragi ga je zgubil ko smo se kopali v toplicah (ga je drudi dan iskal po veh bazenih par ur), pa nič. Vem da ni kriv,… sem pa tko besna. Najraje bi ga nadrla, samo sem tiho(ker bi se lahko to tudi meni zgodilo). Samo se mi zdi da bi lahko opazil,…

žalostna

Takega primera nimam………ma kolkr sama sebe poznam bi bila tudi jst full jezna,čeprav kot si že ti rekla bi se lahko tudi tebi zgodilo.
Predlagam ti,da naročite nov prstan,tam kjer sta ga kupila.
Srečno!
LP,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Jaz sem ga tudi izgubila.Za vzorec sem nesla mozevega,ker je isti in so mi hitro naredili drugega.Meni so ga ukradli v porodnisnici.Snela sem ga,ker so mi zatekali prsti.

Razumem, da ti ni vseeno, ampak če malo razmisliš… saj je samo kos drage kovine. Še vedno imaš svojega možeka…daj mu enega lubija, pa po nov prstan. lp

Jah, tudi moj je letos na dopustu izgubil poročni prstan 🙁 Nekje v mivki sredi Grčije… Smo ga iskali, a zaman. Tudi jaz sem bila tako besna, da se mi je kadilo iz ušes! Sploh pa me je najbolj razjezila njegova prva reakcija, ko je ugotovil, da ga je zgubil. Namreč, najprej se je usedel na ležalnik, iztegnil noge in kar nekam gledal!!! Jaz sem skočila pokonci in ga takoj začela iskat, on pa je kar sedel tam in se mi pridružil šele čez nekaj minut. Ko zdaj gledam nazaj, mislim, da je bil nekoliko v šoku, revež. Jaz pa bi ga takrat najraje na pol prelomila!

Prva reakcija je verjetno povsod ista: bes, jeza, razočaranje, zaskrbljenost… Tudi jaz sem najprej pomislila, da bom vprašala na forumu, če se je kateri že to zgodilo.

Saj je res, da lahko narediš kopijo, ampak ta nikoli ne bo TISTI, ki sem mu ga nataknila na poročni dan. No, do konca dopusta sem se že malo ohladila in zdaj sem se že sprijaznila, da je to “samo” kos kovine (res, da je simbol najine ljubezni), edino, kar šteje, je njegova ljubezen. Zdaj ga celo včasih malo dregnem, če ga zdaj punce kaj bolj obletavajo, saj je vendar ledig in fraj. Ponaredek bova verjetno dala delat. Enkrat.

V bistvu pa potem ugotoviš, da se nič ni spremenilo…

Naš je povsem anti tip za prstane, ure, verižice in ne nosi nič od tega, poročnega natakne za kakšno “razstavo” (srečanje žlahte ipd), drugače je pa varno doma v šatulji. Še uro ima gor samo, dokler je nujno potrebno. Že v avtu recimo, jo natakne na prestavno ročico 😮

Verjetno bi bila tudi jaz predvsem žalostna in razočarana.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Ne morem verjet, da vam kos pleha toliko pomeni, da vam meče plafone ven.
Ja, pa kaj je pol, če je izgubil prstan. V zlatarnah jih imajo na tone, pa še veseli bodo, če bodo še kakšnega prodali. Mož je pa samo eden, ne!? Važno, da te ima rad!!!

Ob kakšni obletnici , jaz bi prvi ki sledi, mu natakni na prst novo, enako rinko. Bo isti pomen. Ali pa na kakšni poroki, mu nstakni prstan, ko si ga izmen jata mladoporočenca. Lahko ga neseta blagoslovit, prosita župnika, morda če vaju čaka še kakšen krst otroka, da to naredi hkrati, ali ko blagoslavlja dom…
Ni panike, samo da nisi moža izgubila, ker ponaredek moža bi pa res težko dobila.

hvala vam punce, ste me potolažile. V bistvu pa mi je tako vseeno, kot je ena napisala je samo kos kovine, moj dragi pa je z mano. Bomo dali narediti kopijo,…
lp

Moj tudi ne prenese nobenega “pleha”, kot sam pravi.

Njegov poročni prstan je na polički v kopalnici že kakšni dve leti. Ko sem to opazila, sem prstan pospravila v škatlico, pa me je čez nekaj dni vprašal, kje je. Povedala sem mu, da sem ga pospravila (da se en izgubi), pa ga je vzel iz škatle in položil nazaj na poličko. Sploh ne vem, v čem je fora! :)))
In od takrat je pač na polički…

Nataša

Moj dragi ga je izgubil mesec po poroki. Sem bila ravno pri starših in ga mal poklicala in se mi je zjokal v telefon, da je prstan zgubil in čist je bil paničen. Takega ga sploh nisem še vidla, sem takoj pridirkala domov :)))) no ga je iskal povsod ampak res povsod, med drvam (vse preložil, v enem sodu, kjer je polno umazanije, vse preveril, povsod pogledal stanovanje obrnil in končno ga je našel v delavnici v enem predalu. Tako mu je odleglo, da groza. Je pa res kar paniko peljal, tako da sem ga jaz ful mirila. Zdaj pa ga vedno sname ko gre kaj delat, potem pa ga da nazaj. A nimam krasnega moža :)))))
Drugače pa bi verjetno dala delat kopijo v isto zlatarno kjer sva ga kupila. Ja no se pač zgodi, kaj pa moreš nič, tud če se jeziš tega da ga je zgubil ne moreš sprememniti.

--------------------------------------------------------------------------------------------------- Nasmej se pred tabo je nov dan

Ha, moj mož ga je lani izgubil na morju v vodi ravno na prvo obletnico poroke. jaz čist panična – to pa res ne more bit dobro znamenje. No in pol prosiva enga ateta s potapljaškimi očali, da bi mal pogledal. ata se je ful trudil, ampak ni šlo. Midva ko dva polita kužka leživa na plaži, ko on pride in pokaže prst na kterega si je dal najdeni prstan. tisti večer sva z možem pošteno zapila najdeni prstan;o)

Moj mož gaj izgubil kakšno leto po poroki. Še zdaj me včasih “stisne” ko pogledam tistih par fotk, ko ga je še imel:) No, drzgo leto bo 5. obletnica in bo verjetno dobil novega. Važno je, da zakon še traja. Jaz sem se pa na svoj prstan navezala zelo.
Lp, my@

Joj kako ste nekatere čudne. Pa kaj je to tisti kos pleha. Moj mož je že pred poroko rekel da ga pa že ne bo nosil ker ga bo to sigurno motilo.Jaz takrat seveda nisem verjela. In res takoj prvi dan po poroki ga je spravil in nikoli več dal na prst. Pa verjetno si sedaj ko sva poročena že sedem let tudi ne bo več nataknil prstana. Meni je itak vseeno važno da je on res dober in prijazen mož.

Moj ga je zgubil kakšno leto po poroki, v snegu. In potem me kliče in pravi, nekaj se je zgodilo, s takim glasom, da sem mislila, da je kdo umrl. potem pa rpavi, da je prstan izgubil, jaz sem se pa oddahnila. In na koncu mi še pove, da ga je najdu, da ga je dve uri izskal v snegu (okrog avta), kidal, stare babnice so ga pa občudovale skoz okno…Meni je sicer bilo fajn, a konec koncev, ne bi bilo nič hudega, če bi ga ne najdel. So se pa res babe topile, kakšen moški je, ko je v mrazu z lopato iskal prtan…Ja, kdo ve, lahko pa bi bil najslabši mož, ki se le dela romantičnega?

Tudi moj ga ne nosi! Pravi da ne more imeti tujka na prstu. In tako prstan sameva v spalnici na DVD predvajalniku.Tako ga sigurno ne bo izgubil.

New Report

Close