izguba kilogramov s pomočjo športa in welness tratmajev
Pozdravljeni,
morda nisem na pravem forumu, pa vendar upam, da mi boste lahko pomagali.
Sama se že kar nekaj let bojujem z odvečnimi kilogrami in kljub redni fizični aktivnosti, spočetka uspem nekaj shujšati, nato pa se mi kilogrami ponovno naberejo. Letos sem si pa dejala, da bom skušala kombinirati športanje z raznimi masažami, savno etc. Kaj mi priporočate? seveda si želim shujšati in biti sočasno še sproščena ter dobre volje:) Malce sem namreč že naveličana raznih mukotrpnih fizičnih naporov, ki obrodijo sadove zgolj za nekaj časa, potem pa je spet vse po starem:( Torej, če malce bolj izpostavim vprašanje-kaj mi svetujete, da bom še pred poletjem lahko izgubila nekaj kilogramov s pomočjo kombinacije športa in različnih welness tretmajev, ter se sočano počutila sproščeno in polno energije?
Hvala in lep pozdrav
Pozdravljeni,
predlagam telovadbo,mezoterapijo, algo obloge, ročno masažo , pressoterapijo in elektrolipolizo.
Navedene terapije so zelo efikasne in odlično delujejo na celulit in odvečene kilograme.
Lep dan in lep pozdrav,
Pozdravljena!
Svetujem vam da probate popolnoma novo linijo Wellness od Oriflame.To so izdelki iz linije dopolnilne prehrane,vsebujejo shaek, in vitaminske tablete. Ce vas zanima vam lahko vse opisem podrobno . Lep pozdrav!
Pozdravljeni,
Lani 2008, sem kupila knjigi ga.Vide Petrovčič; HUJŠAJMPO SKUPAJ in KUHAJMO SKUPAJ.
21.05 2008 sem pričela hujšat – zdravo jest, končala sem 07.07.2008 shujšana za 12kg.
Letos sem pridobila 2 kg ampak že delam spet red v prehrani in gre navzdol. V mesecu aprilu, sem pričela z pitjem šejka WELLNESS by Oriflame, super počutje….
Pišite, povem še več
Forum je zaprt za komentiranje.