Najdi forum

izgradnja dimnika ob hiši

Zanima me priblizna cena če kdo ve rosfrei dimnika ali zidanega koliko lahko racunam da bo prišla izvedba. in seveda kaj se bolj splača in kaj priporočate kuril bom pa na trdo gorivo.(IZ PLINA PREHAJAM NA DRVA) pA PROSIM ČE JE MOZNO CENO POSTAVIT PRIBLIZNO NA 10METROV DIMNIKA. nAJLEPŠA HVALA ZA KAKRŠNEKOLI INFORMACIJE.

Sama ponudba bo naprimerneje izdelana s strani podjetja/firme , ki se bavi s temi zadevami.
Imaš Temelj že narejen? Dimnik (inox) bo dvoplaščni ali navaden? Ali bo potem obzidan? S čim?
Schidel ali TO-MO-DI ali kateri drugi proizvajalec dimnika? Cena zna kar nihat v +/-!!

LP

Odločil se se zaenkrat za rosfrei dimnik obdelal oziroma obzidal bi ga pa sam zanima me samo koliko pride samo rosfrei za dimnik brez obzidave priblizno

Povprašaj tu : http://www.sanacija-dimnikov.si/
http://www.ramainox.si/_Dimniki.php
http://www.mago.si/index.php?option=com_content&task=view&id=94&Itemid=143
menim, da boš dobil info iz prve roke.

LP

Joj grezilo, ti rad kompliciraš…

Jurkič, ti lepo pejt u Bauhaus in nabavi 10 m inox cevi fi 20 cm. Peč mora bit vsaj ene 1.5 m pod izhodom iz bajte. Cev ,ki jo od znotraj in zunaj ni treba nič izolirat in ne obzidat, se spelje tik ob zunanjem zidu mimo špirovcev čez streho.

Tako stvar ti komot zmontira en vodoinštalater, ki napeljuje centralne sisteme…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

DRR res hvala za odgovor taksne odgovore rabim brez kompliciranja Grezilo ne zameri ampak res prevec kompliciras vendar kljub temu sem ti hvaležen Ali morda ve kdo koliko pride 10m cevi vsaj priblizno koliko lahko racunam al je to 1000 evrov al 3000 samo priblizno me zanima

DRRR, glede, da sam doma narediš veliko ali vsaj večino stvari, ti je to opravilo znano. Meni tudi!! Sva oba nekako 1000 rože.
Kar se tiče investitorjev , ki postavljajo vprašanja, pa enostavno ne moreš “po domače povedat in ga nekam poslat”.
No, aleš je eden tak, ki bo presavil “r…t” in naredil. Izgleda ,da res premalo poenostavim.

LP

alešJurkič, enoslojni dimnik = 28 €/m1. V merkurju.

LP

Problem rešen glih zdaj sem imel tukaj enega ponudnika ki izdeluje dimnike pogledal je načrt in hiše ter poiskal star dimnik,ki sem mislil da je podren. Vendar je vse pregledal in ugotovil,da je luknja prosta tako da bo samo skozi napeljal,zgoraj pa odstemal ker je zalit,računam pa lahko največ 800 evrov da me bo prišlo vse od a do ž če bodo delali oni,vendar očitno bom delal vse sam kajti,sem gradbenik in mi razna dela niso popolnoma tuja,tako da ni panike,razen dimnika še pa res nisem delal centralno pa mi bodo nardili tudi zastonj prijatelji kot so mi celotno elektriko še sreca da si pomagamo. Hvala za pomoč saj zato smo tukaj da si pomagamo in svetujemo drug drugemo potem pa oberemo najboljšo varjanto.

mi smo prizidali dimnik v jeseni, rostfrei, nekje okrog 5-6 m 960€, kaminska peč

Ja podjetje mi je postavilo ceno za zunanjega,če bi delal od 700 pa do 1500 da se giblje,zunanji dimnik z komplet delom in vsem,za notranjega ki ga dajo samo skoz luknjo pa pride kot je zgoraj napisano.

New Report

Close