Izdelki na tržišču
Sama ne bi želela imenovati artikla po katerem vas bi vprašala, saj ne bi želela delati ne pozitivne in ne negativne reklame, upam, da se strinjate z mano.
Na tržišču sem zasledila, da se pojavljajo različni izdelki, ki naj bi preko stimulacije-masaže različnih delov telesa spodbujali mišice k ponovnemu delovanju. Tovrstni pripomočki, ki zgledajo kot masažna sredstva, ki naj bi spodbujala cirkulacijo, naj bi blagodejno vplivala tudi na preostale mišice in naše telo. Sicer ni bilo eksplicitno zapisano, da pomagajo pri odpravljanju težav z inkontinenco, je pa bilo veliko namigovanja v tej smeri.
Ali sem morda sama stvar preprosto narobe razumela, ali se preko tega prodaja tako rekoč megla, ali pa tovrstnin pripomočki resnično kaj pomagajo pri težavah z inkontinenco?
hvala že vnaprej za kakršenkoli komentar.
Pozdravljeni!
Prav je, da niste imenovali pripomočka, saj je zadnje čase inkontinenca postala tržna niša za prodajanje megle, kot ste napisali. Res pa je, da nekateri pripočki tudi pomagajo pri zdravljenju in sem jih na našem forumu tudi priporočala, ker so preiskušeni.
Z lepimi pozdravi,
Lorena Meglič
Najlepša hvala za odgovor.
Bi vas pa prosila še za eno mnenje, saj sem prepričana, da bo odgovor koristil še mariskomu.
Kako lahko obiskovalec trgovine, ki se odpravi po tovrstnih nakupih ve, čemu se izogniti? kako se nekako obvarovati pred morebitnimi “nategi”?Če kupujemo preko spleta ali če gremo v tujini v trgovino.Hvala. Sprašujem namreč v imenu kolegic, ki imajo že starejše starše in živijo v tujini ter zelo rade nakupujejo preko spleta. Kaj jim lahko rečem?
lepa hvala še 1x
Pozdravljeni!
Obiskovalec trgovin se lahko “nategom” izogne samo s predhodno pridobljenimi informacijami, ki jih lahko pridobi od uporabnikov določenega izdelka. Pri nakupih preko spleta pa preprosto tako, da preko spleta ne kupuje.
Z lepimi pozdravi,
Lorena Meglič