Izdelava mladinske mize po meri
Radi bo optimalno izkoristili prostor, zato nameravamo naročiti mladinsko mizo po meri. Miza v obliki L, velika 235x120x70cm, z rahlo okroglino pri stiku in enim predalnikom s 4 predali, ki pa naj ne bi bil pri strani, ampak naj bi ločeval dve delovni mesti.
Pri dveh proizvajalcih smo naročili predračun – obakrat je bila cena okoli 95 tisočakov. Cena se mi zdi pretirana.
Zanima me, če ima kdo med vami kakšne izkušnje in za koliko denarja bi se dalo stvar realizirati. Živimo pa v Kranju.
Natassa
Poizkusi v Oblču. Mogoče bi bilo najbolje, da bi naročila samo zgornjo ploščo, noge dala kovinske – dobijo se pri njih, take krogle, ki se dajo regulirati po višini. Predalnik pa bi mogoče kupila iz kakšnega programa, bi bilo ceneje, kot, če ti ga izdelajo. Mogoče bi najprej kupila predalnik in v enaki barvi dala naredit zg. ploskev.
Jana, imaš morda kakšne izkušnje z Oblčem? Kupovali smo že pri njih razne plošče, kaj bolj zapletenega pa ne.
Klicala sem jih že v decembru, pa po telefonu ne dajejo informacij o tem, koliko bi zadeva stala, moraš priti osebno v dopoldanskem času… Pravtako niso pripravljeni izrezati iz prinešene plate.
Pa hvala za info, Natassa
Mi smo leta 2000 naročili ploščo za računalnika in je OK. Pravzaprav ni to nič kompliciranega, pač iverka oblečena v folijo ali laminat. Velikost je 152×120 in debeline 2,8 cm. Stala je 18.900 SIT.
Po mojem ti ni treba jit dopoldan, popoldne jim pustiš skico, poveš debelino plošče, pol naj pa računajo.
Te pa moram opozorit, da so urno postavko v Oblču drastično zvišali, tako, da je nekaj čez 7.000. Ne vem, koliko to vpliva na ceno izdelkov. Saj vprašat ni greh.