Najdi forum

Izdelava fasade-notranjska

Spoštovani!

Iščemo dobro ekipo,ki bi nam na območju notranjske naredila komplet fasado na novograjeni hiši.
Lepo prosim,tudi če navedete ceno(za kvadratni meter),za katero ste pripravljeni narediti komplet-od postavitve odra do končnega barvanja.Zidana je s termo bloki.Uporabili bi stiropor.p
Za lažjo predstavo;Hiša je dolga 15 m,široka 9m,visoka 6m.Zadnji del hiše je polovica v zemlji.Zanima pa me tudi,kako se štejejo okna in garažna vrata (odprtine) v ceno.
Lepo prosim za približno ceno kvadratnega metra?(od a do ž)
Hvala!

Cena fasade:
15 cm stiropor z vso obdelavo in zaključnim slojem (izberete weber, baumit, rofix)= 32 eurov brez ddv
grušt 4,5 eura m2
cokl kulirplast = 33 eurov m2
okna oz. odptine se odštejejo
držimo se roka izvedbe, avans je minimalen 500 eurov ob podpisu pogodbe o izvedbi del. Ostalo plačilo po dogovoru.

če vas zanima pišite na [email protected]

A mi lahko prosim približno navedete,koliko bi bil kvadratni meter,če povzamete VSE skupaj ,se pravi DELO+material+oder .(Celotna fasada od a do ž.=m/2)
Hvala

Pozdravljeni !

Za debileno 15 sm stiroporja je delo + materjal+grušt torej vse skupaj 37 eurov m2.
Povedati morate debelino stiroporja, ki jo želite imeti od tega je odvisna cena .
Lp

mi lako se oglasie na email [email protected] pa mi pustie stevilko pa se zmenimo sam delal fasadu in vam lako posljem slike,pa se oko cene dogovorit da.LP

Zahvaljujem se vam za omenjeno pomoč.Najlepša hvala.za vaš trud.
Žal smo že izbrali “taprave” delavce.
Srečno

da bude uredu narejeno,da kasneje nebude hudo kad nepake se zacnu ali pa od 100m da se vidi da je prosarano.lp

nudimo ugodno izdelavo vseh vrst fasad kvalitetno in ugodno predvsem
pa na naša dela nudimo garancijo na izvedbo del

New Report

Close