Izčrpanost?
Pozdravljeni. Sem 6 mesecev po porodu tretjega otročka, ki ga še vedno polno dojim, počasi dodajamo GH, od prevega dneva že zelo slabo spimo, se prebujamo na cca 2 uri. En dan pred porodom se mi je pojavil vestibularni nevronitis, huda vrtoglavica z bruhanjem. Izguba ravnotežja….počasi se je to uredilo….čez sem dala veliko preiskav. Kri mam ok, voda tudi, ščitnica tudi, sladkor in pritisk ok, nevrološko vse ok, bila sem tudi na MR glave. Vse b.p. Z možem sva za vse sama, full mi pomaga, pa vseeno. Meni pa počutje še kar ni ok. Občasno imam še občutek da se mi bo zvrtelo, pa se mi ne, oz čutim rahlo omotico pri stanju, kot da se bom zazibala, k da sem pijana in potem se mi kar noge tresejo občasno. Ne vem, če je to ostal strah v meni, ali je to tudi lahko od dojenja in izčrpanosti, nespanja, ki traja že več kot pol leta? Že več kot pol leta se prebujam na 2 uri, nikakvo spanje…. Prosim za kakšen spodbuden odgovor.
Stanje se mi je po parih tednih izboljšalo, ni se mi več vrtelo, tudi bruhala nisem. Priznam, da nisem skoraj nič delala vestibularne vaje. In tudi na kontroli orl je bilo vse ok. Razen VTG mi niso delali. Pa js mislim, da nimam ta center za ravnotežje poškodovan, drugače bi mela še kake druge znake. Mene pa samo to matra, tale nestabilnost pri stanju in hoji. Izvidi pa vsi b.p. Zdravnica je najprej mislila od začetka, da gre za poporodno depresijo in mi je vsilila od psihiatra paroxat, sem ga pa prenehala jemati, ni šlo. To ni za mene, js nisem depresivna, sem polna energije, samo fizično se ne počutim dobro. Se ne zapiram vase, me razumete? Ne vem, obupana sem že, tamalo še polno dojim, gosto hrano slabo je…..prosim svetujte mi, kako bi se tega rešila. Obstaja kaj takega za mene? Antidepresivov res ne bom jemala. Prosim potolažite ma malo.:(