Izcedek, krvavitev in bolečina
Pozdravljeni!
Stara sem 20 let, zadnjo M sem imela 16.8. (vedno dolga 2-4 dni), zadnji spolni odnos pa 23.8.
Že 4 leta redno jemljem KT (Yaz, nikoli nisem pozabila vzeti tablete). Spolne odnose imam samo s partnerjem, skupaj sva 2 leti.
Že kakšen mesec imam kar močne bolečine v spodnjem predelu trebuha in v križu. Bolečina v križu je podobna tisti ob naporu, vendar se fizično nisem naprezala. Bolečina v spodnjem delu trebuha pa niti približno ni podobna krčem. Zadnji teden pa imam tut hude težave, ko moram iti na veliko potrebo. Blato je normalno, vendar imam hude vetrove in me hudo napenja. Jem tako hrano kot ponavadi. Pri zadnjem spolnem odnosu pa sem tut močno zakrvavela in imela bolečine po končanem odnosu. Ob vsem tem me spremlja rjavkast izcedek, ko ni rjav je pa bel in sirast na otip. Kakšnega posebnega vonja nisem zaznala. Danes pa sem opazila na papirju, ko sem opravila malo potrebo, polno krvi. Tudi moje počutje je iz dneva v dan slabše in sem vsak dan bolj utrujena.
V aprilu sem bila na prvem brisu pri svoji ginekologinji in 14 dni po tem sem dobila pismo, da se moram oktobra ponovno oglasiti na brisu.
Vem pa, da je v naši družini, tako po mamini in očetovi strani, bil rak na maternici in materničnem vratu.
Partner nima nobenih težav.
Je možno, da so to simptomi raka?
Ali gre le za kakšno vnetje?
Že vnaprej se zahvaljujem za odgovor!!
Lep pozdrav, Tina
Pozdravljeni,
Mislim, da je treba raziskati kaj je vzrok temu. Pregledati je treba tudi urin in blato. Lahko se težave povzročene s črevesjem. Boste videla kaj je z brisom, vendar je treba brskati še naprej. Težko vam potrdim, da bi bilo le vnetje.