Najdi forum

izcedek iz penisa

Pozdravljeni!

Mož je pred 14 dnevi začutil pekočo bolečino pri uriniranju, šel k zdravniku, kjer je dobil ciprofloksacin za 5 dni. Ker se po tednu dni zdravljenja stanje ni kaj prida izboljšalo, poleg tega se je pojavil prozoren izcedek iz penisa, je šel nazaj k osebnemu zdravniku. Bil je napoten na infekcijsko kliniko, kjer so mu vzeli kri in urin, brisa pa ne, ker naj ne bi bil zanesljiv rezultat, glede na to da je že prejemal ciprofloksacin. Izvidi krvi so bili bp, v urinu s PCR niso dokazali mikoplazem, na klamidijo je bil prav tako negativen. Zanima me, kaj bi bil lahko vzrok za izcedek in rahlo pekičo bolečino pri uriniranju. Naj povem še, da je mož star 35 let, jaz pa drugih simptomov razen povečanega izcedka iz nožnice nimam. Sem 8 mesecev po porodu, tako da je izcedek lahko posledica neurejenega stanja mojih hormonov.

Hvala za odgovor

Pozdravljeni,

izcedek iz penisa ne pomeni nujno spolno prenosljivo bolezen. Na infekcijski kliniki bodo gotovo pregledali na vse verjetne povzročitelje, tako da brez skrbi. Lahko je prostatitis ali cistitis in je zato dobil antibiotik.

*** Lep pozdrav, Urška Bizjak Ogrinc Juna d.o.o. http://www.juna.si

New Report

Close