Najdi forum

izcedek iz nožnice

Pozdravljeni,

preiskala sem večino foruma in do sedaj nisem našla teme, ki me zanima. Namreč, v nožnici oz, natančneje med sramnimi ustnicami, sem opazila nekakšno belo snov, ki ne zaudarja vse kar je posebnega na njej je, da je po občutku kot kakšna krema. Več podatkov na žalost nimam, saj sem jo le opazila in preverila le te stvari za katere sem prebrala, da vas večkrat posledično zanimajo.

Prosim za čimprejšnji odgovor, saj sem malo v skrbeh.

Hvala in lep pozdrav.

Gospa, glede na to, da še niste prejeli odgovora, je vredno, da se obrnete na kakšno ginekologinjo, ki ima izkušnje s tem področjem.
Mir in dobro vam želim.

Človek, spomni se kdo v svojem bistvu si, da bi lahko živel sebe. ČLOVEK, LEPO JE, DA OBSTAJAŠ!

Draga ti!

Se zelo opravičujem, ker ti vse do danes nisem čisto nič napisala, a nekako tvojega vprašanja nisem pričakovala na tem forumu, ki na 1. žogo nima nič z zdravstvom.

Kot je napisal nekdo že pred menoj, ti svetujem, da poiščeš forum, na katerem se piše o tem, tj. da so vprašanja in odgovori v zvezi s tvojo tematiko. Oz. ja, da res pokličeš svojo ginekologinjo (oz. ginekologa) in jo vprašaš, kaj bi lahko bilo to, kar te tare.

Srečno!

Maja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close