Najdi forum

Pozdravljeni!
Zdaj sem prvic zacela z jemanjem kontracepcijskih tabletk (diane-35), ampak ko bi moglo biti konec menstruacije, se mi je izcedek se kar naprej pojavljal in se mi se kar ponavlja (tako nekako kot zadnji dan menstruacije) – zdaj ze 17. dan ciklusa. Barva izcedka pa se spreminja od mlecno-oranzne, mlecno-rjave, rjave, rdece(po spolnih odnosih je izcedek svetlo rdec)…
Naj se omenim, da sem pred menstruacijo imela glivicno vnetje in sem uporabljala vaginalete, kremo canesten pa uporabljam se zdaj.
Kaj je vzrok izcedka?? Ali lahko sama nardim kaj glede tega? Ali lahko jemljem tabletke normalno naprej? Zelo me je strah, ker vem, da nekaj ni vredu.
Upam, da sem dovolj nazorno opisala problem in da mi boste lahko svetovali kaj in kako, ker do ginekologinje lahko pridem sele cez en teden.
Najlepsa hvala ze vnaprej!

Draga Diana,

verjetno se telo še ni “prilagodilo” kontracepciji, kar se bo skoraj zagotovo uredilo do 3. ali 4. ciklusa. Začnite 7, dan po prekinitvi prvega zavojčka lepo jesti tabletke iz drugega zavojčka, naročite se k ginekologu in “potrpite” malo. Zelo verjetno gre samo za prehodne težave.

New Report

Close