izcedek 9. teden
Pozdravljene!
včeraj sem dopolnila 9 tednov in dobila ful rjav obilen izcedek. Takoj sem šla h ginekologinji. pregledala me je vaginalno in z UZjem in pravi, da je vse ok. Dabroston jemljem sedaj 2x na dan, prejšnji teden sem samo še 1x na dan.
ravno sem govorila s kolegico, ki je prav tako imela močan rjav izcedek od 9.¸do 16. tedna nosečnosti.
Ginekologinja mi je rekla, da je vse ok, da je z otrokom vse normalno, da do splava nemore priti. danes sem imela izcedek enkrat ponoči in enkrat čez dan. sedaj je bolj rjav, sluzast.
je imela še katera tak izcedek? kako se je izteklo?
mene na smrt skrbi, ker sem ravno pred 3meseci prav tako v 9 tednu izgubila otroka.
hvala za vsako tolažbo!
lp mojca
Sama imam izcedek nekje od 8t. Bila sam pri G in bilo je vse OK.Zdaj končujem 11t izdedek pa kar ne neha. Sicer slabega občutka nimam, ker mi je kar naprej po malem slabo. Trebušček se mi že malo boči, tko da upam da bo. Tudi sama sem imela ss, tako, da vem kako hudo je. Brez panike in stresa pa bo vse OK. Javi če bo kaj novega.
Lep večer še naprej.
Tudi jaz sem v devetem tednu in že 2 tedna jemljem Dabroston ker sem imela rjav izcedek, ki pa je trajal le en dan.14 dni sem bila tako brez skrbi, tudi pregled je bil pred 2 dnevoma bp.Včeraj pa ponovno svetlo rdeč izcedek.Danes je sicer v redu, ampak mi ne da miru.Tudi jaz sem že imela en ss. Kaj naj ti rečem.Držimo pesti za te naše pikice.
Tudi jst jem Dabroston 2x na dan, ze tri tedne-od devetega tedna naprej! Sedaj sem noseca 12t3d, pa ga bom jedla se do naslednje sobote, pol naj bi bla pa sluznica ze tko zadebeljena, da naj ne bi blo vec problemov!
Sicer jst nisem imela sluzastih izcedkov, ampak samo vsak dan zvecer mogoce en majcen rjavkast madez na hlackah, pa mi je preventivno G predpisal Dabroston!
Na bolniski nisem, ker ce bo slo kaj narobe, bo slo ali cel dan samo lezim al pa hodim v sluzbo! S tem se strinjam z mojim G! Tudi ce delam, nimam casa misliti na slabe stvari!
Ampak mislim, da bo slo vse v najlepsem redu naprej, celo vsak dan bolj optimisticna sem!
Lepo nosecnost vsem!