Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Prebavila Urologija izcedek

izcedek

Lep pozdrav.

Sem 31 letni moški s težavo. Namreč že kakšna dva dneva se mi pojavlja izcedek iz penisa (gost, bele barve, brez vonja), ne čutim nikakršnih bolečin niti me ne peče med uriniranjem, pa tudi ni povezano s tem ali sem vzburjen ali ne. Spolnih odnosov trenutno ne prakticiram, iz previdnosti pač.

Zanima me če mi lahko podate kakšne smernice, kaj bi to lahko bilo.

Najlepša hvala za odgovor.

Spoštovani!

Načeloma ob izcedku iz sečnice pomislimo na okužbo, lahko tudi spolno prenešeno – uretritis (gonokokni, klamidijski). Zato v takem primeru navadno poskusimo z zdravljenjem s kombinacijo antibiotikov po odvzemu brisa. Če to problema ne odpravi, pa seveda sledi pregled pri urologu in eventuelne dodatne preiskave.
Predlagam torej pregled pri zdravniku (dermatovenerologu v venerološki ambulanti ali osebnem).

Lepo pozdravljeni!

Lepo pozdravljeni! Urološko svetovanje - [url=http://centerurol.de]CenterUROL[/url]

hvala lepa za odgovor. sem bil ravno danes pri dermatovenerologu, ki moram reči da je zelo strokoven, našel je vzrok, in kontrola sledi čez teden dni, do nadaljnega mi je pa priporočil “kapuco”, ki je bumbar jaz nisem nekako prakticiral. lahko sem samo srečen, da ni kaj hujšega.

LP

Pozdravljen,
smem vprašat, kaj ti je dermatolog odkril oz vzrok za izcedek, kajti jaz imam podobne težave.
Hvala

Spoštovani!

Lahko da gre za katero od spolno prenosljivih bolezni! Zato vsekakor predlagam pregled pri zdravniku, po možnosti dermatovenerologu čimprej (venerološka ambulanta), zdravljenje in dokler ni jasno, za kaj gre, strogo uporabo kondoma.

Lepo pozdravljeni!

Lepo pozdravljeni! Urološko svetovanje - [url=http://centerurol.de]CenterUROL[/url]

New Report

Close