Najdi forum

IZBORAZBA-BRUTO PLAČA

No, malo si izmenjajmo izkušnje glede plač glede na izborazbo. Ali je danes služba res danost in moramo biti veseli, da jo imamo ali bi lahko bil človek tudi malo izbirčen.
Jaz VII. stopnja izobrazbe – 511.000 SIT + stroški + dodatno pokojn. zava(30.000 ) ( Celje )

Blagor tebi. Kje pa delaš?

LP

Pika

660.000 SIT + prehrana + prevoz + dodatno pokojninsko (15.000 SIT) LJ
Bom pa kmalu menjala na precej bolje:))

Mislim, da nimaš razloga za prebiranje. Tudi jaz imam VII. stopnjo izobrazbe, bruto pa 390.000,00 SIT, pa sem zadovoljna.

V. 320.000

V.STOPNJA-585.000

Lep pozdrav !

VI. stopnja računalniške, ki naj bi bila “dobro” plačana. Bruto pa le 300.000 SIT + prevoz

Ja, pozabila dodat VII. stopnja. Ko sem zdajle slučajno pogledala, vidim, da plače na izobrazbo niso ravno vezane.
My@

Blagor vam.Jaz ima tud VII stopnjo, pa skoraj končan magisterij in cca.360.000 SIT bruto.Z magisterijem bo pa mogoče 20.000 SIT več (bruto).

VII. stopnaj, 358.000 + prevoz + malica (kmalu tudi tega ne bo več…)

Ljubi bog, ženske kje vi delate?

VII stopnja, državna uprava 261.000 bruto

VIII – 400.000 bruto + malica + dodatno zav 7.000

7 st, 194000 bruto (bogih 130 neto) + malca in prevoz.

Moj bog, očitno sem res nesposobna.
A si upate poleg vaših bajnih plač napisati tudi kje delate? A so vaše plače res takšne.
No, ne morem verjet no….

MoYc@, BUM in koreninica – kaj pa delate, kakšno delovno mesto pa imate? Da vem kam otroke usmerjat …

Jaz: VII. stopnja tehnike bruto 300 kSit + vožnja, malica

fifi

In potem si jaz mislim, da imam v redu plačo, 378.000 bruto, VII. stopnja…..
+ malca+ prevoz….

Sem pa naivna, zares……pa kje delate??

Ampak menij e čist zares OK!!

lp
n

No, potem pa si res moram nenehno dopovedovati, da sem v službi SAMO zaradi denarja, ker sicer nisem zelo zadovoljna. Je pa res, da imam 40 urni tedenski delovnik in nič več.

Za ostale ne vem, jaz delam v gospodarstvu, marketing. Trenutno pa preživljam zadnje dni dopustka:(

za sfrat u sluzbi mate vsi prevec
pa se vsi ste po moje iz prestolnice ker v provincah ni tko visokih plac oz . so izjemoma
in kradete denar delavcem iz proracuna va kaksnih bankah, trgovinah, namisljenih storitvah (ISO, 20 kljucev,…), notariatih, birokraciji…!!!

Za ostale ne vem, vendar jaz delam v gospodarstvu.

Lep pozdrav !

Moyc@ a si vodja marketinga ali kaj? ali se tvoja firma ukvarja z marketingom za druge firme? BUM kakšno imaš pa delovno mesto?

New Report

Close